Димитър Бербатов заяви, че бившият му клуб Манчестър Юнайтед има

...
Димитър Бербатов заяви, че бившият му клуб Манчестър Юнайтед има
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата във Висшата лига

Димитър Бербатов съобщи, че някогашният му клуб Манчестър Юнайтед има шансове за купата на британската Висша лига този сезон. Причина за очакванията на българина е мощната селекция, която " алените дяволи " вършат това лято.

" Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за купата, изключително след новите попълнения, които притегли това лято. Много съм благополучен, че взеха Рафаел Варан от Реал Мадрид. Той е международен първенец, победител в Шампионската лига, има нрав на победител и е играл с най-хубавите през годините. Очаквам с неспокойствие да видя по какъв начин ще се приспособява и по какъв начин ще си партнира с Хари Магуайър.

Джейдън Санчо към този момент е добър другар с британските национали в тима на Юнайтед, което е прелестно, когато отиваш в нов тим. Надявам се, че това ще му помогне да свикне по-бързо. Знаем за качествата му, само че има благоприятни условия за него да се развива и да се надяваме, че в Юнайтед той ще разгърне капацитета си.

Отборът на Юнайтед е в положително положение. Вече изхарчиха много пари и не виждам по какъв начин ще похарчат повече. Вероятно може да подсилят позицията на десен краен бранител. Аарън Уан-Бисака сигурно е първи избор, само че бих желал да видя солидна запаса, която да го притиска. Освен това мисля, че са приключени като тим ", сподели Бербатов.
 Манчестър Юнайтед се навърта към Антоан Гризман
Манчестър Юнайтед се навърта към Антоан Гризман

Барселона може да се раздели с французина при добра оферта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР