Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров проведоха среща с

...
Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров проведоха среща с
Коментари Харесай

С ЦСКА, но без Левски на срещата на Бербатов с клубовете

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров организираха среща с представители на клубовете от София и района. Товаа стана в една от залите на х. " Милениум ", където по-рано те показаха през медиите Изпълкома, който ще предложат за гласоподаване, в случай че завоюват Конгреса на БФС в петък.


На поканата на Бербо и екипа му се отзова ЦСКА, клубът, откъдето и тримата потеглиха за огромния футбол. " Червените " бяха изпратили изпълнителните шефове Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Представител на Левски обаче липсваше. На предния Конгрес " сините " поддържаха Борислав Михайлов, откакто притежателят Наско Сираков разгласи, че не може да загърби 40-годишното си другарство със своя някогашен съотборник на " Герена " и в националния тим. Сега от Левски не са изразили позиция кого ще поддържат.

В залата беше някогашният нападател на отбора от " Герена " Георги Чиликов, само че той представляваше Спортист Своге. До него беше седнал Кристиян Добрев - състезателен шеф на ПФК Септември Сф.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се опита за финален път да разиска настоящото положение, проблемите и провокации за клубовете, както и да ги запознае с предложенията за решения и основни точки от тактиката за развиване на българския футбол.

Преди изборния конгрес на БФС на 15 март Бербатов и екипът му обиколиха за трети път страната за срещи с футболните клубове. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР