Димитър Бербатов смята, че Даниел Леви ще вземе и последното

...
Димитър Бербатов смята, че Даниел Леви ще вземе и последното
Коментари Харесай

Бербатов: Даниел Леви ще вземе и последното пени от Реал за Ериксен

Димитър Бербатов счита, че Даниел Леви ще вземе и последното пени от Реал Мадрид, в случай че се стигне до продажбата на Кристиан Ериксен.

„ Много се приказва за Погба и за вероятната му продажба, само че аз в действителност желая той да остане в Манчестър Юнайтед. Ще ми хареса той да остане, тъй като е страховит човек и футболист. Знам, че той е кадърен на доста, доста повече. Знаете ли какво се случва? Понякога хората стартират да подлагат на критика прекалено много и това се трансформира в нещо персонално, което не е градивно. Футболистът губи фокус. И несъмнено, тогава се появява клуб като Реал Мадрид, който има интерес към френския футболист и е разумно у Погба да възникне подозрение “, разяснява Бербатов.

„ Колко коства Ериксен? Кой знае…това, което знам е, че когато Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед се опитат да го привлекат, би трябвало да се приготвят, тъй като Даниел Леви (президентът на Тотнъм) ще им вземе до последното пени за него “, добави той.

Димитър Бербатов мина през септември 2008 година от Тотнъм в Манчестър Юнайтед за сумата от 38 милиона евро. Президентът на „ шпорите “ Даниел Леви упрекна сър Алекс Фъргюсън, че е нарушил разпоредбите на Висшата лига при реализирането на договорката за Бербатов. Леви подаде публична тъжба, която не докара до никакви по-сериозни последствия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР