Димитър Бербатов ще направи своя дългоочакван дебют в индийската Суперлига

...
Димитър Бербатов ще направи своя дългоочакван дебют в индийската Суперлига
Коментари Харесай

Димитър Бербатов дебютира на живо по Mtel Sport 2

Димитър Бербатов ще направи своя дълго чакан дебют в индийската Суперлига в петък от 16:30 часа, а мачът на неговия Керала Бластърс против първенеца Атлетико до Колката ще се предава директно по Mtel Sport 2. Освен по спортния канал на Мтел, дуелът ще се излъчва гратис и на онлайн платформата ppv.mtel.bg.

Сезонът в индийската Суперлига продължава към четири месеца и всеки мач на българина ще бъде предаван директно по спортните канали на Мтел. Според първичните информации българската суперзвезда няма да играе на титулярната си позиция като централен нападател в Керала Бластърс, а ще бъде изтеглен в полузащитата и ще провежда играта на отбора си. В новия си тим той ще се събере с някогашния си ментор във Фулъм – Рене Мюлестейн, както и с Уес Браун, с който дружно защитаваха цветовете на Манчестър Юнайтед.



Бербатов ще е вторият най-добре заплатен футболист в локалното състезание с годишна заплата от 1 милион евро. Това го подрежда директно след някогашния му съотборник в Тотнъм и негов непосредствен другар – Роби Кийн, част от състава точно на първия противник на Керала – Атлетико де Колката.

Керала Бластърс е основан през 2014 година и играе домакинските си срещи на 75-хилядния стадион „ Джавахарлал Неру” в град Кочи, прочут и като Кочин. Най-голям дял от акциите на тима се има от някогашната звезда на крикета Сачин Тендулкар, като негови сътрудници са локален бизнесмен и лица от индийския шоубизнес. През предишния сезон отборът доближава до финала на Суперлигата, където загуби след дузпи от Атлетико де Колката.

С мачовете от индийската Суперлига спортните канали на Мтел уголемяват богатото си футболно наличие, което включва директното предаване на най-интересните дуели от холандската Ередивизи, съветската Премиер лига, украинското и китайското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР