Димитър Бербатов получи своята диплома по Спортен мениджмънт в НСА.

...
Димитър Бербатов получи своята диплома по Спортен мениджмънт в НСА.
Коментари Харесай

Бербатов след дипломирането: Готов съм за министър

Димитър Бербатов получи своята тапия по " Спортен мениджмънт " в НСА. След това нападателят на индийския Керала Бластърс приказва пред представителите на медиите в академията. Той бе запитан дали мисли да ръководи един ден българския футбол, на което отговори, че може да стане и министър. 
 
" С тази тапия мога да бъда управленец. Дали мога да застана отпред на БФС? Да, аз мога да бъда и министър с тази тапия, нали? Трябва да се целим високо, само че всичко с времето си. Сега още играя футбол, а след това ще видя какво ще вземам решение, само че се пробвам редом да върша всички неща. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека завършвам с футбола. Впоследствие инструментите, които имам, в тази ситуация моята тапия, ще ми оказват помощ, в случай че реша да се занимавам с ръководство, или мога да желая да съм министър. Мога и без нея (дипломата) най-вероятно, само че няма да е 100% изпълнено всичко. Като се погледна в огледалото и нещо няма да е както би трябвало. В момента всичко си е по местата ", разяснява Бербатов.

" Сега отивам да упражнявам за мача на Христо Стоичков, който ще бъде забавен. Ще дойдат хора, ще се забавляваме. Дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига? Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отхвърля човек! Като бях дребен си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, след това се отхвърлям, само че това са детски неща. Откажеш ли се, няма връщане. Колкото мога, ще играя. Не се виждам като нападател, в никакъв случай не съм бил толкоз бърз, а и към този момент с годините скоростта понижа още повече. Виждам се като халф, като уредник на играта ", добави звездата. 

Кадрите са на сътрудниците от Sportal.bg:


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР