Димитър Бербатов отново ще даде БФС на съд. Голмайстор №1

...
Димитър Бербатов отново ще даде БФС на съд. Голмайстор №1
Коментари Харесай

Бербатов отново ще дава БФС на съд

Димитър Бербатов още веднъж ще даде БФС на съд. Голмайстор №1 на националния ни тим счита, че Боби Михайлов няма да почете подписката на 1/3 от клубовете в страната за ексклузивен конгрес. Бившият нападател на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед е на мнение, че ще се повтори историята от есента. Тогава БФС отхвърли подписката, само че след това Софийският градски съд насрочи конгреса.
" Внесохме подписка с 280 клуба - доста над броя, която ни е нужна за привикване на избирателен конгрес. Покрили сме всевъзможни условия и сме се застраховали от всевъзможни " новаторски " способи на БФС. Имаме и още подписи, само че не сме ги внесли всичките. Имаме и някои, които са при нас. Ако е нужно, след това и те ще бъдат подадени. Очакваме БФС да не одобри тези заявления. Очаквам да бъде отхвърлена и тази подписка. Тоест Уставът няма да бъде спазен, ние по-късно отново ще отидем в съда и той ще би трябвало да се произнесе по проблема ", съобщи Барбатов пред бТВ.
За да може конгресът на БФС на 18 март да бъде трансфорат от постоянен в избирателен, е нужно една трета от всички клубове да предизвикват подписка. БФС има 14-дневен период, в който да се произнесе дали Бербатов и неговият екип са събрали нужните подписи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР