Димитър Бербатов има една голяма болка в своята кариера и

...
Димитър Бербатов има една голяма болка в своята кариера и
Коментари Харесай

Фърдинанд с тежки думи срещу Бербатов и обяснение защо българинът не игра във финала на Шампионската лига срещу Барса

Димитър Бербатов има една огромна болежка в своята кариера и тя е, че бе изваден от състава на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига против Барселона през 2011 година, когато сър Алекс Фъргюсън постави на скамейката Майкъл Оуен, макар че българинът таман бе станал голмайстор на Висшата лига дружно с Карлос Тевез. Тогавашният съотборник на Бербатов - Рио Фърдинанд, хвърли светлина върху оня проблем в една от последните си изяви в интернет.

„ Бербатов пристигна в Манчестър Юнайтед с шантавите си изяви, красиво допиране и секси осанка, само че преди огромния край в Шампионската лига с Барселона той просто не се трудеше задоволително старателно за тима. При една обстановка аз съм в единия завършек на терена и желаех той да пристигна, с цел да оказва помощ, а той просто се разхождаше. Тогава аз изритах топката и полудях - „ Какво правиш?! Идвай! Какво ти става?! “, а той ми отговори - „ Чакай, когато дойде, ще го създадем “. Но това не е нашата просвета. В Барселона те играят по този метод, тъй като това е тяхната просвета, само че не и нашата. Ако искаш да играеш за тях, отивай, само че тук не е същото. Ако не се впишеш в нашата просвета, няма да се задържиш задълго. Така беше тогава в Юнайтед. Ако не приемеш културата и не се адаптираш, с цел да станеш част от нея, няма да останеш повече от година или две “, сподели Фърдинанд, представен с извадка в TikTok.

Въпросната среща бе изгубена от „ алените дяволи “ с 3:1, а на върха на офанзивата застанаха Уейн Рууни и Чичарито, до момента в който Оуен остана неизползвана запаса. „ Съра “ по-късно изясни, че някогашният притежател на „ Златната топка “ е човек, който може да обръща развоя на даден мач, до момента в който Бербатов не е подобен.

Що се отнася до престоя на Димитър Бербатов на „ Олд Трафорд “, той прекара 4 години там, изигравайки 149 мача, в които се разписа 56 пъти и даде 27 асистенции.

Rio Ferdinand on ManUt’s club culture
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР