Димитър Бербатов и екипът му излязоха с официално изявление във

...
Димитър Бербатов и екипът му излязоха с официално изявление във
Коментари Харесай

Бербатов: Ние няма да се откажем, защото вярваме в правотата си

Димитър Бербатов и екипът му излязоха с публично изказване във “Фейсбук ” страницата си “Р-Еволюцията е тук ”, откакто стана ясно, че Апелативният съд дефинира Борислав Михайлов като законно определен президент на БФС. САС е прекратил производството по предяваните от Балкан (Варвара) искове против БФС и по този метод легитимира Михайлов. Все отново решението предстои на обжалване, а в обявата си Бербатов удостоверява, че екипът му ще направи тъкмо това.
 Боби и БФС завоюваха знаково дело и остават на власт, Бербатов и хората му с тежко проваляне Боби и БФС завоюваха знаково дело и остават на власт, Бербатов и хората му с тежко проваляне
Ето цялото изказване на претендента за президент на БФС и неговият екип:

" Уважаеми поддръжници, искащи смяна в българския футбол, уважаема футболна общност, бихме желали да ви осведомяваме за развиването на делата, свързани с опорочения и манипулиран конгрес на БФС от 12 октомври 2021 година, избрал за президент Борислав Михайлов при груби нарушавания на закона и Устава на БФС. 

Припомняме, че на първа инстанция Софийски градски съд постанови единственото вярно решение, а точно - анулация на всички решения, взети на този. 

Със страдание би трябвало да кажем, че тричленен правосъден състав на Апелативния съд с ръководител Теодора Кръстева и докладчик Светлин Михайлов постанови решение, което попречва развиването на българския футбол и ощетява футболната общественост. 

За претекстовете на това решение оставяме всеки от вас да направи самичък изводите за себе си. 

ТОВА НЕ Е КРАЙНО РЕШЕНИЕ И НИЕ НЯМА ДА съдебна експертиза ОТКАЖЕМ, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ В ПРАВОТАТА СИ. Затова ще апелираме решението пред Върховния касационен съд. 

А тези, които пречат на развиването на българския футбол, на по-доброто бъдеще на българските деца и на които не им пречи да погазват закони, можем да кажем единствено - справедливостта ще спечелва! 

Това се отнася с цялостна мощ и за управлението на БФС. Спрете да убеждавате футболната общност, че чакате всички каузи да приключат, с цел да свикате конгрес. Ясно би трябвало да се съобщи, че всеки предстоящ конгрес ще обезсили решенията на предходните и делата по тях ще се окажат безпредметни. 

ЗАЩО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е СТРАХ ОТ ОБЕДИНИТЕЛЕН, ЧЕСТЕН И ОТКРИТ КОНГРЕС? 

Цялата общност знае, че в транспарантен конгрес вие просто нямате късмет. 

Страхът ви би трябвало да бъде още по-голям, тъй като ние продължаваме с цялостна мощ битката за правдивост, а вие ще би трябвало да си понесете отговорността! 

Ние няма да се откажем – поради всички хора, които действително вършат футбола в България, поради клубовете, в името на децата ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР