Димитър Бербатов даде пространно интервю за The Dubai Talk Show,

...
Димитър Бербатов даде пространно интервю за The Dubai Talk Show,
Коментари Харесай

Бербатов намекна, че иска да става треньор в Дубай


Димитър Бербатов даде просторно изявление за " The Dubai Talk Show ", в което разкри за следващ път треньорските си проекти. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед даже загатна, че в случай че получи добра оферта от Дубай, с наслада би приел да стане управител.

" Може би в бъдеще ще стана управител. Всеки футболист мисли, че ще е добър управител, тъй като ние разбираме футбола, само че като управител е друго. Някои от най-успешните в занаята не са били положителни футболисти, както и противоположното - има велики играчи, които се провалят като треньори. Затова е толкоз мъчно и забавно. Ако има добра оферта от Дубай, за какво да не приема? Мисля, че Марадона е треньор тук. Има и други чужденци. Ако има интерес, звъннете ми ", самопредложи се Бербо на арабите.

Тъй като стана повторен първенец с " алените дяволи " във Висшата лига, българинът в никакъв случай не може да избяга от въпроси, свързани с ерата на сър Алекс Фъргюсън. " Когато бяхме в тунела на път за терена, в множеството пъти аз стоях финален в редицата. А пред мен са Райън Гигс, Кристиано Роналдо, Пол Скоулс, Рио Фърдинанд, Уейн Рууни, Едвин ван дер Сар. И тогава гледаш противника, който чака настрана от нас. И виждам по какъв начин тях към този момент ги е боязън от нас. Все още сме в тунела, а те към този момент наподобяват изплашени - към този момент са изгубили мача. Това беше чувството да играеш на " Олд Трафорд”, описа Бербатов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР