Димитър Бербатов даде интервю за индийската версия на авторитетния сайт

...
Димитър Бербатов даде интервю за индийската версия на авторитетния сайт
Коментари Харесай

Бербатов обясни защо избра точно Индия

Димитър Бербатов даде изявление за индийската версия на авторитетния уебсайт Goal.com, в което изясни за какво е избрал тъкмо Индия за продължение на кариерата си. Голмайсторът приказва за прехвърлянето си в Керала Бластърс, за ролята на треньора Рене Мюлестийн и за буйните индийски почитатели, към които насочи огромни обещания. Както е известно, Бербо е работил със експерта в Манчестър Юнайтед, а по-късно и във Фулъм.

" Треньорът беше значимият фактор. Разговаряхме по телефона и той ми изясни, че желае да работи още веднъж с мен. Знаейки по какъв начин гледа на футбола, не беше мъчно да взема решението. Разбира се, Керала Бластърс показваше, че ме желае доста, непрекъснато контактуваха с моя сътрудник. Мюлестийн демонстрираше почитание и това бе задоволително да ме убеди, че би трябвало да приема това предизвикателство ", разяснява Бербатов.

" С Мюлестийн ще работим дружно за трети път. Познава ме доста добре и знае по какъв начин обичам да играя футбол, от какво се нуждая в тренировките, с цел да се усещам добре и да бъда в най-хубавата форма за моите години. Спечелихме титли дружно, тъй че се надявам да донесем подобен и на Керала ", окуражен е българският нападател.

Бербо приказва и за сходствата сред Сър Алекс Фъргюсън и Рене Мюленстийн - " Двамата доста обичат футбола, желаят да печелят всеки мач. Да работиш със Сър Алекс е превъзходен метод да учиш за футбола, да прихванеш победния нрав и съм сигурен, че Рене е изцяло квалифициран за провокациите пред него. "

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед е наясно, че упованията на почитателите на Керала към него са големи. " Когато пълниш стадиона всякога с повече от 50 хиляди почитатели, тогава би трябвало да им даваш нещо особено. Винаги пробвам да играя хубав футбол, постоянно желая да надвивам и ще дам всичко от себе си да го върша с моя нов тим. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР