Димитър Антонов Софрониев, който направи зрелищна гонка по софийските булеварди

...
Димитър Антонов Софрониев, който направи зрелищна гонка по софийските булеварди
Коментари Харесай

Шофьорът от гонката в „Надежда” към полицаите: Оставете ме да си шмъркам и да си слушам сръбска музика, за какво ме гоните?


Димитър Антонов Софрониев, който направи зрелищна гонка по софийските булеварди и улици в понеделник, през днешния ден ще излезе от ареста, откакто бе арестуван за 72 часа. Причината за задържането му за 3 денонощия е, че има полицейско досие.

Нека напомним, че този човек, който е на 32 година и би трябвало към този момент да е почнал да уляга като държание, само че не е, отхвърли да спре на СТОП палка и в резултат на това цели 3 полицейски патрулки го гониха в продължение на към половин час. Преследването стартира от бул. „ Рожен ” и завъши на ул. „ Чудомир ” към бул. „ Ломско шосе ”. По време на гонката беглецът удари паркирано БМВ.

Провинилият се, очевидно в несъответстващо положение, се заключи в колата си, откакто бе спрян. До него е имало и млада жена, с която се опитал да се замени преди идването на служителите на реда.

Прокуратурата към този момент повдигна две обвинявания на Д.С., който мина през три светофара на алено, преди да бъде обуздан от униформените. Едното обвиняване е за шофиране с превишена скорост и неспазване на наредбите на полицията, а другото е за шофиране в нетрезво положение, защото е бил дрогиран.

Наглостта на 32-годишния водач не свършва дотук. Той се е държал извънредно надменно с служителите на реда и заключвайки се в колата, бил надул сръбска музика, за която твърдял, че е по-важна от „ някакви си ченгета ”. Има подозрения, че цялата гонка е провокирана поради дамата до водача, която в придвижване му задоволявала нагона с уста.

Ако този човек, който поради един нагон, опиати и сръбска музика едвам не умъртви човек и рискува животите на десетки души, не лежи дейно зад решетките, от тази страна не става нищо. Защото точно тя възпита такива нарушители.

Вижте фотоси на беглеца и дамата, която го е задоволявала, до момента в който той е бил зад кормилото! 









Предлагаме ви и видео от залавянето на нарушителя!



Източник: Crimesbg.com, Pik.bg

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР