Диляна Попова позволи на почитателите да надникнат зад кулисите на

...
Диляна Попова позволи на почитателите да надникнат зад кулисите на
Коментари Харесай

Диляна Попова показа подробности за горещата си фотосесия

Диляна Попова разреши на феновете да надникнат зад кулисите на последната й фотосесия, снимана за женско списание. На част от фрагментите моделката е гола, прикрита едва-едва от няколко изсъхнали бели цветчета, видя Hotnews.bg.

40-годишната хубавица е снимала фотосесията с един от най-хубавите майстори на грима и фотографията, видя Hotnews.bg. Сред тях е и сестра й Елиза, която е три години по-голяма от Диляна. Двете се разграничават единствено по цвета на косата - каката е русокоска. Русокосата красавица не обича да попада под светлините на прожекторите, а работи зад кадър като гримьорка. Диляна е разказвала, че е кръстена на баба си Димитрина, до момента в който Елиза е наречена на героиня от приказките. Сестрите имали прелестно детство и манекенката била като залепена за кака си, с която може да се конкурират по красота. Двете са запазили близостта между тях и до през днешния ден. "Истината е, че и в щастливите, и в тъжните моменти от живота постоянно звъня на нея. Много ми е значимо да я чуя, да обсъдя с нея нещата, да се съветвам ", споделя звездата от сериала „ Стъклен дом”. Елиза постоянно гримира Диляна, когато има професионални задължения, а тя пък в подмяна ѝ шие облекла. Тя сподели и кадър, на който обилно се вижда разголената й гръд, само че спести другите, на който е както майка я е родила.

В края на септември предходната година Диляна стана на 40 години, само че е от дамите, за които самоуверено може да се твърди, че възрастта е единствено цифра. Въпреки че минава през сложен интервал след раздялата си с бащата на детето си Асен Блатечки, Попова твърди, че е удовлетворена от живота си. Пред женското списание тя театралничи и в няколко красиви тоалета, които потвърждавата думите й.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР