Дилиан Уайт наскоро бе обявен за официален претендент за титлата

...
Дилиан Уайт наскоро бе обявен за официален претендент за титлата
Коментари Харесай

Дилиан Уайт саботира мача си с Тайсън Фюри, настоявайки за $15 млн. хонорар

Дилиан Уайт неотдавна бе разгласен за формален кандидат за купата на Световния боксов съвет (WBC), която се държи сега от Тайсън Фюри, само че от лагера му са напът да провалят борбата с нереалните си условия, пишат английски медии.

Смята се, че „ Събирача на трупове “ упорства за 45% от приходите, което по предварителни прогнози се равнява на към $15 млн. От щаба на „ Циганския крал “ пък оферират единствено 20% или към $6 млн., в случай че упованията на анализаторите се оправдаят.

Разликата е прекомерно огромна, с цел да могат двете страни да седнат на масата за договаряния и да завършват контракта за възможния конфликт, твърди Еди Хърн, който съставлява Уайт.

Боб Аръм - промоутъра на Фюри, е безапелационен, че това е демонстрация на лакомия за човек, който провокира първенеца.

WBC дава период до 19 януари (сряда), с цел да може двамата британци да се схванат. След това не е ясно по какъв начин би действала организацията, само че една от вариантите е да лиши Тайсън Фюри от пояса и да провежда мач сред Уайт и Паркър. Но това за в този момент остава краен вид с оглед обстоятелството, че „ Циганския крал “ отбрани купата едвам преди няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР