Диктаторският режим на Владимир Путин вече е обречен. Реки от

...
Диктаторският режим на Владимир Путин вече е обречен. Реки от
Коментари Харесай

Режимът на Путин е обречен, реки от кръв очакват Русия

Диктаторският режим на Владимир Путин към този момент е жертван. Реки от кръв чакат Русия, тъй като появяването на нарушители с оръжие сигурно ще докара до това. Това споделя съветският правозащитник Марк Фейгин в изявление за организация УНИАН, представен от.

" Този режим е жертван. Те сами стегнаха примката към врата си. Русия излезе от 1991 година с малко кръвопролития, нямаше революция. Сега обаче нещата са разнообразни. Ще има реки от кръв, тъй като има предпоставки за това. Властта е разпокъсана, появяването на нарушители с оръжия, безчет армии... Русия е обречена да лети в бездната и да прибавя масло в огъня. Краят е неминуем, съдбовен ", съобщи той.

Според Фейгин нараства броят на частните военни компании в Русия. Елитите ги основават за всеки случай, в случай че всичко стартира да се разпада.

В същото време водачът на " вагнеровците " Евгений Пригожин има " персонална индулгенция от Путин ".

" Пригожин има персонална индулгенция от Путин и, най-важното, за дълго време. Има вътрешни битки във федерация - сред Министерството на защитата и ЧВК " Вагнер ".

Според него ЧВК са протоструктура на страната. Държавата се фрагментира, отдалечава се от първичния институционализъм и минава към някакви различни форми в полза на частни, полудържавни и корпоративни ползи. Фейгин означи, че Путин би трябвало да търси баланс на всички места.

Според Марк Фейгин в Русия цари подобен цинизъм, че е допустимо координатите на стотиците убити бойци в Макеевка да са предадени на Украйна от вътрешен човек. В Русия, в това число и в армията, има разнообразни фракции, които се борят за власт и са подготвени на всичко, с цел да я получат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР