Digital Branding е ключов в днешната дигитална ера, а възможностите

...
Digital Branding е ключов в днешната дигитална ера, а възможностите
Коментари Харесай

Дигиталният брандинг

Digital Branding е основен в днешната цифрова епоха, а опциите са в действителност доста. Компаниите интензивно търсят положителни практики, изключително значими в актуалната пандемична обстановка, когато светът безусловно се реалокира в онлайн средата. IAB Bulgaria подкрепя триумфа на бизнеса в тази тенденция, като дава основни умения на фирмите. 

На 18 март, IAB Будилник ще разбуди интереса на жадните за триумф бизнеси, като тъкмо в 10 часа ще показа гратис онлайн препоръките на  водещи експерти, с дълготраен опит в цифровия брандинг. Посетителите ще могат както да чуят презентации с съответни положителни практики и образци, по този начин и да основат контакти с други хора от промишлеността – към този момент виртуално.

„ Диталният брандинг се оказва основен за бизнеса през днешния ден. IAB будилник е надраградената версия на IAB бизнес закуски - план, който започва през декември 2019 и дава благоприятни условия за основаване на качествено цифрово наличие, дава добавена стойност, опция за развиване на новодошлите фрагменти, които имат потребност от нови положителни практики. Учим се в придвижване. 

Дигиталните умения се получават посредством  обучения, а нови неща навлизат в този момент 2021-2022, екипите би трябвало да се ъпдействат, с цел да правят работата си съответно. Много е значимо да има човек, който дава отговор за диджитъл частта. Оптимизацията на уеб страницата е извънредно значима. 

Наблюдаваме, че неправилното позициониране на дадена акция също се отразява върху нейния триумф “, разяснява Надя Гогова – изпълнителен шеф на IAB Bulgaria.

Zoom и Фейсбук са платформите, с помощта на които Будилникът ще може да доближи до аудиторията, а най-важните тематики на деня ще бъдат “На кого, какво и за какво в цифровия брандинг? Ефектът върху два марката! ”, “Изграждане на бранд инфлуенс ”, “Дигитална промяна на бизнеса през призмата на Digital Branding ” и други.

От IAB приготвят още завладяващи събития напълно скоро, да вземем за пример на 20 април ще можем да научим повече за Brandstorytelling и значимостта на подкастите в цифровия свят.

Чуйте целия диалог на Катя Василева с изпълнителния шеф на IAB Bulgaria Надя Гогова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР