digital.bgОпитвали ли сте се някога да получите достъп до някоя

...
digital.bgОпитвали ли сте се някога да получите достъп до някоя
Коментари Харесай

Как да получите достъп до блокирано съдържание във вашия регион за Android

digital.bg

Опитвали ли сте се в миналото да получите достъп до някоя медия на Android устройството си, само че да виждате известие за неточност, в което се споделя, че наличието не е налично във вашата страна?

``
реклама

В множеството случаи можете да деблокирате това наличие. Всеки път, когато се свържете с интернет, вашето устройство получава номер, наименуван IP адрес. Този неповторим номер разпознава вашето устройство, с цел да се знае, че търсеното от вас наличие, като да вземем за пример наличието на уеб страница, която посещавате, ще отиде на вашето устройство, а не някъде другаде.

 

Проблемът е, че вашият IP адрес съдържа информация за вашето местонахождение, т.е. показва в коя страна сте. Например, в случай че живеете в България, вашият IP адрес ще демонстрира това ясно на всички уеб страници. Така в случай че желаете да видите видеоклип блокиран за вашия район ще видите известие за неточност.

От Make Use Of демонстрират по какъв начин може да получим достъп до наличие, което е блокирано за нашия район, на нашето Android устройство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР