Диетични сандвичи без хляб Сандвич с оризови питки Питки са здравословни

...
Диетични сандвичи без хляб Сандвич с оризови питки
Питки са здравословни
Коментари Харесай

Как да си направим сандвич без хляб

Сандвич с оризови питки

Питки са здравословни и стават за пълнене с сладки или солени неща. Опитайте ги със конфитюр, плодове, сирене и риба, пуешко или пилешко.

С краставици без самун

Втората ни концепция по какъв начин да създадем сандвич без самун е да използваме краставица. Консистенцията и формата я вършат съвършена съставна част за пълнежа.

Измийте я добре, отстранете краищата и я срежете в средата, след което сложете каквото желаете по ваш усет. Има вариянт и да я обелите в случай че желаете.  

Сандвич с маруля вместо с самун

Ето още идна много добра концепция по какъв начин да заместите тестото с маруля.Разликата е, че не използваме марулята като заряд, само че резултатът е много забавен и здравословен в случай че сложим марулята на мястото на хляба.

Може да използвате  по- огромен лист с цел да приготвите обвивката:

Изплакнете  я добре и я оставете, не я изстисквайте с цел да не я скършите. След това поставете определения от вас заряд и завийте на руло. Можете да сложите разнообразни риби по ваш усет, домати  или пилешко на процедура каквото пожелаете.

 С тиквички без тесто

Подобно на крастивицата, тиквичките имат съвършената форма, с цел да заменят хляба в сандвича. Можете да ги нарежете и да премахнете връхчетата, по-късно срежете още веднъж на половина. Сложете ги във слаба фурна за малко до момента в който станат по твърди от вън.

След това можете да напълните с домакински хумус и да го поднесете топло или студено въври и по двата метода.

Ролца с шунка

Както виждате концепцията е някой типични съставки за заряд в сандвича да бъдат трансформирани за заменяне на хляба. Също по този начин шунката ви дава опция да я цялостните, както желаете. Въпреки, че не наподобява на обичаен сандвич, усетът му е страховит.

Напълнете го с прясно сирене и билки, домати, аспержи, прясно сирене и авокадо, хумус или каквото ви пристигна на акъла. Има безкрайни благоприятни условия.

Инфо: https://richlyrooted.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР