Диетата за красива кожа, с която ще изглеждате перфектно през

...
Диетата за красива кожа, с която ще изглеждате перфектно през
Коментари Харесай

Лятна диета за красива кожа

Диетата за красива кожа, с която ще изглеждате съвършено през лятото, можете да спазвате от седем дни до един месец. Менюто е основано върху плодове и зеленчуци, по тази причина диетата се назовава лятна.

Най-добре растителната храна се усвоява през сезона, в който пораства, по тази причина пролетта и лятото са идеалният миг за намаляване. Изберете любите си плодове и зеленчуци и ги консумирайте по което и да е време на деня.

В понеделник се ядат единствено зеленчуци. Ако да вземем за пример вие обичате краставици, можете да изядете голямо количество от тях денем. Колкото и да са сочни обаче, те няма да попълнят запасите ви от течности, тъй че пийте повече минерална вода.

Във вторник наблегнете на плодовете, да вземем за пример на портокалите, ябълките и крушите. Разпределете плодовете по този начин, че да ги изядете за четири или пет пъти. Ако почувствате непоносим апетит, изяжте една кофичка кисело мляко с една супена лъжица захар или по-добре с мед.

 Лятна диета за красива кожа

В сряда консумирайте ягоди или боровинки. Хапвайте през целия ден и пийте в неограничени количества минерална или преварена вода.

В четвъртък отдайте желанията си на млечните артикули. Най-добре е да са насладите на усета на киселото мляко, йогурта и сиренето. Ако това не ви засища, хапнете малко немазна извара с една чаена лъжичка захар или мед.

В петък наблегнете още веднъж на зеленчуците. Картофите са възможни във всевъзможен тип, с изключение на пържени. Консумирайте пресни домати и салата от прясно зеле.

В събота хапвайте червени и жълти плодове по ваш избор. През деня яжте плодове, само че преди лягане изпийте една чаша йогурт за пиянство или айран, с цел да заредите организма си с нужните му субстанции.

В неделя ще ви се наложи да се справите с тежка задача – пият се единствено плодови сокове. След диетата се върнете към нормалния си метод на хранене, само че го направете последователно, а не се нахвърляйте върху храната като невидели.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР