Диетата с паста се фокусира върху приема на известните макаронени

...
Диетата с паста се фокусира върху приема на известните макаронени
Коментари Харесай

С тази диета топиш килца, докато хапваш любимата си паста

Диетата с паста се концентрира върху приема на известните макаронени произведения. При множеството диети тестените храни са изцяло неразрешени, само че при този хранителен режим можете умерено да се наслаждавате на обичаните си спагети, до момента в който килограмите се топят.

Пастата е една от най-достъпните храни, а и бедна на мазнини. Това я прави добър избор за хората, които желаят да отслабнат бързо, само че не желаят да отделят доста пари за това. Другото преимущество е, че менюто е засищащо и няма да изпитвате апетит.

Ето и образцов проект на диета с паста, който да следвате в продължение на две седмици. Ако сте поредни ще можете да свалите до 6 кг.

Закуска: 150 г паста с доматен сос и маслини, 1 ябълка

Обяд: 200 г паста със задушени зеленчуци

Следобедна закуска: плод по избор

Вечеря: 200 г паста с гъби

 паста с босилек

При спазването на диетата е значимо да не добавяте сол и лой за овкусяване на пастата. Може да употребявате единствено малко количество от тях, в случай че е нужно, при сваряването на макаронените произведения. Ароматните подправки са позволени за приложимост, ето за какво можете да ползвате босилек, черен пипер и др.

Подберете деликатно и типа на пастата – тя би трябвало да е с невисок гликемичен показател (например спагети, мидички, нудълс, вермичели, тортелини).

Избягвайте пастата с по-висок гликемичен показател (например равиоли с месо, макарони със сирене). Не забравяйте и да пиете повечко вода – значимо предписание, което стои в основата на всяка сполучлива диета.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР