Диего Санчес е една от най-обичаните звезди в световния ММА.

...
Диего Санчес е една от най-обичаните звезди в световния ММА.
Коментари Харесай

Диего Санчес иска да докаже стойността си срещу Майкъл Киеза


Диего Санчес е една от най-обичаните звезди в международния ММА. Тази събота в UFC 239, обаче, има огромна възможност почитателите да видят за финален път своя любимец в клетката на UFC. Санчес ще влезе в Октагона, с цел да се изправи против Майкъл Киеза. Двамата мъже ще слагат началото на главната карта в UFC 239. Това е последната борба в контракта на 37-годишния войник на Jackson Wink MMA.
“Това е последният пердах в контракта ми, а Шон Шелби се опита да ме накара да подпиша за още няколко. Аз се занимавам с това към този момент 17 години, ”каза Санчес пред радиостанция MMA Junkie. „ Сега най-сетне съм в такава позиция, посредством която да мога да договарям по-висока цена за себе си. Аз съм пионер, аз съм легенда и съм в “Залата на славата” на нашия спорт.” сподели Санчес пред медии. “Това са доста години упорита работа, кръв, пот, сълзи. Дадох всичко за компанията.” добави той.

" След като тази битка завърши, банката на UFC ще би трябвало да заплати солидно, тъй като ще схвана каква е цената ми. Ако би трябвало, ще схвана каква е тя в Bellator или в друга организация, желая да ревизира.”

Пред Диего Санчес и неговите фантазии за договаряне с Дейна Уайт спри Майкъл Киеза, който има 15 победи и 4 загуби в професионалния ММА. Последният дуел на 31-годишния играч приключи с неповторимо необичаен събмишън - кимура с една ръка, а “жертвата” бе не какъв да е, а самият Карлос Кондит.

“Не съм старецът, който Майкъл Киеза счита, че съм” изясни Санчес. “Той си мисли, че ще се бие със дъртак и по тази причина е толкоз въодушевен против мен. Знам, че обичам да се удрям и че имам повече пристрастеност за този спорт, в сравнение с всеки различен войник, който в миналото е стъпвал в осмоъгълника на UFC!” приключи Санчес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР