Диего Марадона-младши, син на легендарния аржентински нападател Диего Марадона, е

...
Диего Марадона-младши, син на легендарния аржентински нападател Диего Марадона, е
Коментари Харесай

Синът на Марадона: Никой друг не заслужава титлата повече от Меси

Диего Марадона-младши, наследник на именития аржентински нападател Диего Марадона, е извънредно благополучен след купата на Аржентина на Мондиал 2022.

Футболистите, водени от Лионел Скалони, нощес победиха Франция на финала на Световната купа в Катар с  4:2 след дузпи (3:3 в постоянното време и продълженията).

„ Аржентина е международен първенец. Честито на теб, Лео Меси, тъй като никой не заслужава тази купа повече от теб! Честито на нашия народ, на нашата страна! Баща ми чества с нас на небето. Нямаш визия какъв брой доста желая да те прегърна “, написа Диего Марадона-младши в обществените си мрежи.

Синът на Марадона е роден на 20 септември 1986 година, няколко месеца откакто Аржентина завоюва предходната си купа на Световното състезание в Мексико.

Меси беше приет за най-хубав състезател на Мондиал 2022 в Катар. Той изигра 7 мача в шампионата, вкара 7 гола и даде 3 асистенции.

Националният тим на Аржентина завоюва Световното състезание за трети път. Преди това " гаучосите " имат две трофеи през 1978 и 1986 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР