Диего Армандо Марадона безспорно е една от най-големите легенди в

...
Диего Армандо Марадона безспорно е една от най-големите легенди в
Коментари Харесай

Футбол, секс и наркотици - сериалът за Марадона показва всички страни от живота на покойната легенда

Диего Армандо Марадона несъмнено е една от най-големите митове в историята на футбола и наподобява някак разумно година след кончината му да станем очевидци на първия сериен филм, който да ни опиша за живота и кариерата на провъзгласения за господ в някои култури, колкото и скандални да са те в реалност.

Една от най-големите стрийминг платформи Amazon Prime публично пусна пилотния епизод на късата си поредност за аржентинеца, а в следствие имаме тъкмо това, което мнозина от феновете на бруталния реализъм сме очаквали. Разбира се, тези, които го боготворят, сигурно ще останат шокирани от фрагментите, които са видели.

Още при започване на кино лентата виждаме 40-годишния Марадона в един от най-тежките му интервали. Той за пръв път попада в клиника за наркомани след свръхдозата си от 2000 година, а обликът му на митичен футболист стартира да търпи съществени провали.

В хода на сериала ще забележим още огромна част и от развратния живот, който е водил в резултат на славата и парите, само че също по този начин ще погледнем и към дните, в които занапред гради името си на превъзходен футболист.

Диего Марадона въпреки всичко е най-младият дебютант в историята на Висшата дивизия в Аржентина, а в следствие се трансформира в индивида, който печели Световната купа за родината си и носи „ Скудетото “ на италианския Наполи.

Надяваме се, че ще забележим и по какъв начин тъкмо носителят на „ Златната топка “ пада в заешката дупка, с цел да се трансформира в най-известния наркоман измежду спортистите.

Припомняме, че Диего Армандо Марадона умря на 25 ноември 2020 година Само месец, откакто навърши 60-годишна възраст.

Тежката задача, да вдъхне достоверност на легендата, поема Хуан Паломино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР