Диана Колчева, член на клуба на хотелиерите в к.к. Слънчев

...
Диана Колчева, член на клуба на хотелиерите в к.к. Слънчев
Коментари Харесай

По морето вкарват работници от Украйна и Молдова, българите не били дисциплинирани като тях

Диана Колчева, член на клуба на хотелиерите в к.к. Слънчев бряг разяснява пред кореспондент на утринния блок на Bulgaria ON AIR сумите, които ще се дават за заплати през идния туристически сезон. По думите й, с цел да се дават заплати от 3000 – 5000 лева, би трябвало да има повишаване на цените за обслужване на туристите.

Бившият ръководител на Агенцията по туризъм Анелия Крушкова съобщи пък пред „ България заран “, че от туристическия отрасъл всяка година дават обещание огромни заплати, а не ги дават. Според Диана Колчева обаче, българските служащи не са подготвени да поемат отговорността, с цел да получават огромни заплати. "Наетите фрагменти не си правят качествено отговорностите ", разясни тя. Анелия Крушкова пък изясни, че у нас споделяме по какъв начин българските служащи не са добре готови, а като отидат да работят в чужбина, същите тези фрагменти се оправят. Според Станислав Пеев-DJ Станчо, казусът е, че в туристическия ни отрасъл работят хора, които се учат в придвижване.

Диана Колчева чака и тази година дефицит на личен състав от 15-20% и по тази причина у нас ще идват и тази година служащи от други страни - Украйна, Молдова. По думите й, по този начин в конкурентна среда нашите сънародници ще се научат да бъдат задоволително дисциплинирани и виновни като чужденците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР