Диагоналът на Лубе и България – Алекс Николов, говори пред

...
Диагоналът на Лубе и България – Алекс Николов, говори пред
Коментари Харесай

Алекс Николов преди VNL: Надъхани сме за силно представяне

Диагоналът на Лубе и България – Алекс Николов, приказва пред репортерите преди старта на шампионата VNL. Николов разяснява представянето си в Италия през сезона и на коя позиция се усеща по-добре по терена.

„ Със сигурност съм подготвен за националния тим, надъхани сме. Отпочинах си, да. Много друго от моите упования преди година се развиха нещата. Радвам се, че стигнах дотук и не преставам напред. Очаквам да създадем положително показване и да играе като тим за България и да се забавляваме най-много “, сподели Николов.

„ Нямам визия на коя позиция ще играя, пристигнах през вчерашния ден. За мен няма значение, с каквото мога да оказа помощ, ще опитам да го направя. Не считам, че ще играя диагонал, само че по този начин стана и беше по-добре за Лубе да играя там. Имаше положителни резултати и към този момент съм още веднъж „ четворка “ “, продължи той.

„ С Казийски нищо не сме говорили. След финала ми стисна ръката и ми сподели, че той бил завършил и другите трофеи са за мен “, сподели пред публицистите Алекс Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР