Дейзи, по-малката от двете сестри в семейството на 36-годишните Мелиса

...
Дейзи, по-малката от двете сестри в семейството на 36-годишните Мелиса
Коментари Харесай

Лекари поставиха диагноза инфекция на дете, оказа се смъртоносна болест

Дейзи, по-малката от двете сестри в фамилията на 36-годишните Мелиса и Крис, постоянно обичала разходките на пресен въздух. Но в средата на есента през 2017 година спряла да желае да се разхожда, написа Mirror, представен от Zdrave.to.

Още тогава родителите заподозрели, че нещо не е наред. Лекарите пък твърдели, че това е единствено зараза, и че детето ще се възвърне след няколко седмици. Самостоятелно извършено изследване на Крис  обаче се натъкнало на същинската шокираща диагноза. 

" Пуснах в Google признаците и признаците, които бях разкрил при Дейзи - и осъзнах, че това е подла смъртоносна болест. Но тогава към момента се надявах на компетентността на лекарите... ", споделя бащата на Дейзи Крис Сайърс

През ноември 2017 година Дейзи най-накрая била приета в болница със съществени затруднения. Едва тогава серия от проби показали остра лимфобластна левкемия, която се развива бързо и нападателно. Момичето било отведено в болничното заведение " Кралица Виктория " за преливане на кръв. Оттогава в никакъв случай не напускала болничното заведение.

" Опитваме се да подкрепим детето по време на мъчителното му лекуване, което би трябвало да премине през идващите две години. 7-годишната Попи, по-голямата ѝ сестра, се тревожи и тормози за Дейзи ", споделя Крис Сайърс.

" Никога не съм мислил, че това ще се случи с моите деца. Дейзи остава мощно момиче и самоуверено търпи всички компликации ", споделя майката на Дейзи Мелиса Сайърс. 

Бащата на момичето ще организира благотворителен маратон на 13 май 2018 година, с цел да събере някакви пари за идното лекуване на най-малката му щерка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР