Дейвид Летерман, най-прочутият съвременен телевизионен водещ на вечерно токшоу, се

...
Дейвид Летерман, най-прочутият съвременен телевизионен водещ на вечерно токшоу, се
Коментари Харесай

Дейвид Летерман се връща на екрана с проект на Netflix

Дейвид Летерман, най-прочутият актуален ефирен водещ на вечерно токшоу, се завръща на екрана с план на платформата за онлайн видео " Нетфликс " (Netflix). Той " ще води задълбочени диалози с изключителни хора и ще показва любознанието и възприятието си за комизъм в сегменти, снимани на терен ", изясни компанията.

Плановете са за 6 епизода от по 1 час, които да бъдат публикувани през 2018г. Продуценти са нюйоркската RadicalMedia и компанията на Летерман Worldwide Pants.

В формалното известие няма посочена съответна дата за премиерата, само че съгласно списание Variety това ще стане през есента и част от предаванията може да бъдат снимани с аудитория.

" Развълнувам съм и съм щастилв да се включа в този план за Netflix. Научих, че в случай че се пенсионираш, с цел да прекараш повече време със фамилията си, първо питаш фамилията ", съобщи Летерман. И добави фразата, с която 33 години приключваше своето шоу за NBC, а след това - за CBS: " Благодаря че ни гледахте, карайте деликатно към дома ".

" Тръпка беше даже единствено да се срещнем с Дейвид Летерман. Само си представете какъв брой вълнуващо е за мен за разглася, че ще работим дружно ", сподели Тед Сантос от Netflix. " Дейвид Летерман е същинска икона в малкия екран и нямам самообладание да го видя отвън студиото да интервюира хора, които той счита за най-интересните. А ще забележим дали ще си резервира брадата ", добави той, намеквайки че Летерман има тип, който медиите в Съединени американски щати назовават " жанр ZZ top ".
70-годишният водещ от две години е отвън екрана като се изключи присъединяване си в епизод от известния сериал Years of Living Dangerously за климатичните промени, излъчен от National Geographic Channel.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР