Дейвид Холмс си спомня ярко деня, в който се присъедини

...
Дейвид Холмс си спомня ярко деня, в който се присъедини
Коментари Харесай

Каскадьор на Хари Потър: Счупването на врата ми ме направи мъж

Дейвид Холмс си спомня блестящо деня, в който се причисли към екипа на каскадьорите на Хари Потър.

Беше август 2000 година Първият филм беше в предварителна продукция в някогашна фабрика за мотори Rolls-Royce, превърната във кино студия. И основателите на кино лентата към момента се опитваха да решат по какъв начин безапелационно да пренесат част от магията на бестселърите на Дж. К. Роулинг на екрана на киното.

" Първият ми работен ден беше първият състезател в света на куидич “, спомня си той с горда усмивка.

„ Поставихме метла на задната част на камион и я подкарахме по пистата в Leavesden Studios, с [режисьор] Крис Кълъмбъс, който гледа надолу към обектива на камерата, вика и вика и споделя „ Да, мисля, че по този начин ще играем куидич. “

Холмс, надарен млад гимнастик към момента в късните си тийнейджърски години, беше помолен да стане основният двойник на Хари на Даниел Радклиф, изпълнявайки каскади, които бяха счетени за прекомерно рисковани за 11-годишната звезда от кино лентата. Двамата бързо сътвориха другарство, което продължава до през днешния ден.

" Дейв към момента е един от най-важните хора в моя живот. Както е бил за последните двадесет години “, споделя Радклиф.

„ Той беше човек, с който беше толкоз занимателно да излизам, когато бях млад.

" Но откакто пораснах, той се трансформира в същински лидер за мен и нещо като наставник и някой, който в действителност се грижеше за мен, и това в действителност продължи, до момента в който пораснахме. "

" Той беше като моят дребен брат във филмите и по-късно стана един от най-хубавите ми другари ", съгласява се Холмс. " Той постоянно е бил там за мен. "

Това е мощно изказване, което е подкрепено от унищожителен опит.

По време на в навечерието на фотосите на седмата история, Даровете на гибелта, част 1, през януари 2009 година, Холмс е тежко ранен. Репетирайки каскада, при която той беше внезапно пернат обратно върху колан, той счупи врата си.

Получилата се гръбначна контузия означаваше, че той беше в болница няколко месеца. Той е трайно неподвижен от гърдите надолу и в този момент употребява инвалидна количка.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР