Дейвид Бекъм може да бъде съден, защото е използвал мобилен

...
Дейвид Бекъм може да бъде съден, защото е използвал мобилен
Коментари Харесай

Няма прошка: Дейвид Бекъм може да бъде съден

Дейвид Бекъм може да бъде съден , тъй като е употребявал мобилен телефон до момента в който кара . Това става по-малко от два месеца откакто беше упрекнат за каране с превишена скорост .

Гражданин съобщил в полицията, че е видял някогашния капитан на Англия да приказва по телефона, до момента в който ръководи " Бентли " -то си в центъра на Лондон на 21 ноември. Служителите на реда неотложно иззели записите от видеонаблюдението.

Бекъм е свикан да се яви в съда на 19 март. 43-годишният футболист е получил призовка в пощата, само че против него към този момент не са повдигнати обвинявания , оповестиха от канцеларията на съда.  1/10  2/10  3/10  4/10  5/10  6/10  7/10  8/10  9/10  10/10 Дейвид Бекъм може да се признае за отговорен по обвиняването като изпрати писмо, може да се яви в залата и да оспорва обвиняването, или да изпрати юристите си на съвещанието , тъй че да не му се постанова се появява обществено. Ако бъде приет за отговорен, ще му бъдат отнети 6 точки и ще бъде санкциониран 2000 английски лири.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР