Действителността е такава, че хората все повече прибягват до физическа

...
Действителността е такава, че хората все повече прибягват до физическа
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Има деморализация в МВР

Действителността е такава, че хората от ден на ден прибягват до физическа разпра. Изземват функционалността на някои институции и работят сами. това сподели по бТВ психологът Тодор Тодоров по отношение на убийството на таксиметровия водач.

Проблемите са по-дълбоки. За да се стигне до алкохол и опиати, има причина за тяхната приложимост. Тези обстановки са разследване на това, че в нашата татковина не се обръща внимание на същинските проблеми. Само се имитира. Много постоянно хората даже и на малко повече години се държат като младежи. Ромите, когато имат проблем, бързо съумяват да се провеждат.

Преди няколко месеца на бул. на “Цар Борис ” роми бият един човек, който ги е напсувал. Знаете ли какъв брой хора стояха и снимаха. Намесих се. Не ми пукаше, че има трима души насреща. Не може да се раздава правораздаване по този метод. Ако желаят да си теглят по една майна и да отпътуват. Но имаше 20-30 индивида и снимаха. Само един се намеси.

Няма закон, който да контролира специалността на психолозите. Шофирам непрекъснато в София. Много постоянно хората се псуват, не мога да кажа, че не сме толерантни на пътя. Това е навсякъде. Колата е отбрана и придобиваш повече кураж и храброст.

Искам да се извиня на свестните чиновници на Министерство на вътрешните работи, само че казусът в системата е сериозен. Това, което има като безнравственост в самите чиновници, не съм го виждал през близо 24 години.

Служителят на амфетамини от ГДБОП - този човек, в случай че взима непрестанно, няма по какъв начин сътрудниците му да не са забелязали. Сега се петнят всички чиновници. Ако обаче този човек има проблем, това също не приказва добре за неговите сътрудници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР