Действието във филма, режисиран от Тейлър Шеридън, се развива в

...
Действието във филма, режисиран от Тейлър Шеридън, се развива в
Коментари Харесай

Трилърът, който очаквахме с нетърпение

Действието във кино лентата, режисиран от Тейлър Шеридън , се развива в един леден и снежен район на Американския запад, където няма правила, с изключение на тези, които си измислят хората там, с цел да оцелеят в суровите условия.

Зимата е настъпила в индианския резерват „ Wind River ”, където Джеръми Ренър, в ролята на Кори Ламбърт, е ловджия на диви животни и е непосредствен с множеството от локалните хора. Докато търси див звяр в планината, който атакува добитъка им, той намира замръзналия в снежните преспи мъртвец на 18-годишната Натали. Тя е без обувки и със следи от принуждение по тялото си. Оказва, че това е най-хубавата другарка на дъщерята на Кори, която е умряла преди 3 години при сходни условия.
[img wide]32744012[/img

Местната работа на ФБР разпорежда случая на Джейн Банър (Елизабет Олсън), която е новобранец и е считана за прекомерно неопитна, с цел да се оправи. Тя разкрива, че Натали е умряла от белодробен кръвоизлив разследване на бързо вдишване на леден въздух по време на битка в снега. Въпреки, че има потребност от спомагателен екип на ФБР за следствието, Банър не може да го повика, тъй като не може изрично да се заключи, че жертвата е била убита.

 Дивата река
Тогава Ламбърт и Банър се съюзяват, с цел да разкрият истината. Те посещават брата на жертвата - Чип, който има проблем с опиатите. В двора на дома му Ламбърт вижда диря в снега, която води тъкмо до мястото, където е открито тялото на Натали. По-нагоре в планината откриват различен мъртвец – този път на мъж, който е умрял при сходни условия. Разкрива се, че това е приятелят на Натали – Мат, който е работил като защита в близкия обект за рандеман на петрол.

Ще съумеят ли Ламбърт и Банър да разкрият мистериозната гибел на Натали и Мат, разбираме на 3 ноември от огромния екран.

Сценарист и режисьор на 107-минутната драма е Тейлър Шеридън („ Сикарио “ (2015 г.), „ На всяка цена “ (2016 г.). Тази година той получи наградата „ Награда на филмовата академия на Съединени американски щати за най-хубав автентичен сценарийази “ и „ Златен глобус “ за най-хубав сюжет на „ На всяка цена “.

В актьорския състав вземат участие Джереми Ренър, Елизабет Олсън и други.

 е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите оферти на Лента за 2017 година е хитовата българска продукция „ Бензин “, която регистрира рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място измежду най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Друга сполучлива българска продукция е „ Воевода “, въодушевен от роман на класика Николай Хайтов. Към хитовите ленти прибавяме и „ Свободния щат “ с Матю Макконъхи. Най-актуалното предложение от е, който ще се завърти в кината от 29 септември. Подробна информация за заглавията, популяризирани от „ Лента ”, можете да намерите на уебсайта на компанията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР