Действащият шампион Франция и петкратният победител Бразилия са фаворитите за

...
Действащият шампион Франция и петкратният победител Бразилия са фаворитите за
Коментари Харесай

Меси: Бразилия и Франция са фаворити в Катар

Действащият първенец Франция и петкратният победител Бразилия са любимците за купата на международното състезание по футбол в Катар, съобщи аржентинският нападател Лионел Меси. Той изясни, че тези два тима разполагат с съществена група футболисти, които играят отдавна дружно.

Според Меси, Бразилия, Германия, Франция, Англия и Испания постоянно са измежду любимците, само че единствено два от тези тимове могат да бъдат определяни като най-хубави.

" Имената постоянно са едни и същи, само че в случай че ме карате да предпочитам в този миг, то Бразилия и Франция са най-сериозните претенденти на международното състезание ", съобщи нападателят на Аржентина и Пари Сен Жермен в изявление за DIRECTV Sports.

" Те залагат на една група футболисти от много време насам и това дава резултат за тях. Французите, като изключим Евро 2020, са с най-впечатляващите имена в състава си. Имат явен жанр и не смениха треньора. Последното важи и за Бразилия ".

Меси не загатна тима на Аржентина, който е в серия от 35 мача без загуба преди началото на международните финали в Катар и е настоящ първенец на Южна Америка след победа точно над Бразилия във финала. Селекционерът Лионел Скалони обаче загуби няколко основни играчи поради травми, измежду които Пауло Дибала и Анхел Ди Мария.

Скалони дефинира сгъстения октомврийски календар като неуместен, само че прикани играчите си да не се пазят.

" Намираме се в тежък интервал, защото футболистите ни играят прекалено много мачове и непрекъснато изникват травми и санкции. Това обаче е част от живота на всеки първокласен футболист и народен играч ", съобщи Скалони за AFAestudio.

" Притеснявам се, само че няма какво да направя по въпроса. Вярвам, че футболистите би трябвало да мислят единствено и само за мачовете, когато са на терена, а не за нещо, което следва. Това може да ги разсейва, тъй че дано играят ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР