Действащият президент на САЩ Доналд е записал прощално видеопослание в

...
Действащият президент на САЩ Доналд е записал прощално видеопослание в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и първата дама Мелания с прощални изказвания

Действащият президент на Съединени американски щати Доналд е записал прощално видеопослание в качеството си на началник на администрацията на Вашингтон , оповестява БГНЕС„ базирайки се на телевизионния канал CNN. Според него, видеото може да бъде пуснато във вторник, макар че към момента не е избрана крайната дата.
Отбелязва се, че в речта си Тръмп изброява най-значимите, съгласно него, достижения от президентството си . В обръщението се загатва и „ нова администрация “, само че подтекстът на изказването за екипа на новоизбрания президент Джо Байдън не е конкретизиран. Встъпването в служба на Байдън и вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис е планувано за 20-ти януари.
 Доналд Тръмп с нов удар против Huawei Доналд Тръмп с нов удар против Huawei
Администрацията на Доналд Тръмп продължава с ударите по китайския софтуерен колос Huawei. Този път снабдители, в това число производ...
Първата дама Мелания Тръмп също записа прощално видео известие, което пусна в Тwetter, до момента в който се готви да напусне Белия дом, наблягайки „ добротата “ в първата си поява пред камерата след безредиците на Капитолийския рид на 6-ти януари. В него тя споделя на американците „ правете всичко от сърце, новинаги помнете, че насилието в никакъв случай не е отговорът и в никакъв случай няма да бъде целесъобразно.  Мои съграждани, за мен беше най-голямата чест в живота да послужвам като първа дама на Съединени американски щати. Вдъхнових се от невероятни американци от цялата ни страна, които издигат нашето общество посредством тяхната добрина и храброст, добрина и прелест “, стартира първата дама във видеото.
Мелания не е виждана обществено от навечерието на Нова година , когато се завърна от почивката си в Палм Бийч. Единствените й мнения за протестите на 6 януари пристигнаха пет дни след нападението, в което самата тя беше жертва. „ Когато пристигнах в Белия дом се замислих за отговорността, която постоянно съм изпитвала като майка да насърчавам, оторизирам и предавам полезности на добротата “, сподели първата дама. Тя прекарва огромна част от седемминутното видео, проповядвайки за добротата, макар дейностите си през последните седмици и приключва като споделя: „ Възползвайте се от всяка опция, с цел да деянията внимание към различен човек и да развиете положителни привички в нашето всекидневие. При всички условия апелирам всички американци да бъдат най-хубавите посланици. Съсредоточете се върху това, което ни сплотява, издигнете се над това, което ни разделя. Винаги избирайте любовта пред омразата, мира пред насилието и другите пред себе си “, показва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР