Деймиън Лилард вкара 50 точки, но това се оказа недостатъчно

...
Деймиън Лилард вкара 50 точки, но това се оказа недостатъчно
Коментари Харесай

50 точки на Деймиън Лилард не стигнаха на Портланд за успех над Кливланд

Деймиън Лилард вкара 50 точки, само че това се оказа незадоволително за отбора на Портланд Трейл Блейзърс, който позволи домакинска загуба със 113:119 от Кливланд Кавалиърс в мач от следващия кръг на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Лилард осъществя при 16 от 28 опита за пукотевица, само че не съумя да оказа помощ на отбора си да избегне петото следващо проваляне, което е и десето в последните 13 мача на отбора. Причина за това се оказа и скромната помощ, която му оказаха съотборниците му, едвам трима от които приключиха с двуцифрен точков актив. Джеръми Грант вкара 22 точки, Анфърни Саймънс прибави 15, а босненският центът Юсуф Нуркич остана с 12 точки и 12 битки.

В същото време нападението на Кливланд се оказа доста по-балансирано и това оказа помощ на гостите да осъществят поврат в края на мача, макар че в един миг от него губеха с 14 точки.

Донован Мичъл вкара 26 точки за спечелилите, 24 прибави Джарет Алън, като хвана и 10 битки, а плеймейкърът Дариъс Гарланд приключи с " дабъл-дабъл " от 20 точки и 10 асистенции. Завръщане в игра след повече от година лекуване на травма в коляното пък направи испанският гард Рики Рубио, който се регистрира с девет точки от пейката за 10 минути на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР