Деян Каменов, по-познат като Дидо от Д2, е първият известен

...
Деян Каменов, по-познат като Дидо от Д2, е първият известен
Коментари Харесай

Дидо от Д2 влиза във „Фермата“

Деян Каменов, по-познат като Дидо от Д2, е първият прочут участник от новия сезон на " Фермата ". Риалитито на bTV тази есен ще бъде под мотото " Съединение ", а спотовете допускат, че ще има участници, които са избрали да живеят отвън България.

Популярни и редови състезатели в предаването ще се борят за премията от 100 хиляди лв.. Според продуцентите на " Фермата " - Иван Христов и Андрей Арнаудов - Дидо не е типичната рок звезда. Те допълват, че артистът е почитател на спорта, планините, здравословния живот в естетика с природата. Това са все тематики, които риалитито визира като кара участниците си да си сътрудничат и да работят взаимно.

Четвъртият сезон на " Фермата " стартира през септември и застава зад идея, която към този момент набира голяма известност - да сплоти българите от всички краища на света. Според Андрей Арнаудов шоуто ще бъде опит, който ще покаже какво ще стане, в случай че всички българи се върнат и заживеят под един покрив. Продуцентите плануват повече надпревари и дуели. Във " Фермата " ще влязат 20 участници, само че по думите на Христов и Аранудов към тях ще се причисли звезда от международна големина със специфичен статут.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР