Дея спорт (Бургас) надделя над ЦСКА с 3:2 гейма в

...
Дея спорт (Бургас) надделя над ЦСКА с 3:2 гейма в
Коментари Харесай

MVP Стефано Патриарка: Надявам се, че ще покажем най-добрия си волейбол във финалната фаза

Дея спорт (Бургас) надви над ЦСКА с 3:2 гейма в дербито от 19-и кръг на efbet Супер Волей и се поздрави с 13-а победа в елита. 

Ето какво сподели след конфликта центърът Стефано Патриарка, който бе отличен за MVP: 
 Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!) Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!)
“Знаехме, че ще бъде доста мъчно. ЦСКА е добър тим, завоюваха много дуели. Нашият тим е малко по-луд, имаме доста спадове и върхове, само че в този момент играем добре и можем да бием всички. Ние вършим тези неща със спадовете и върховете във всеки дуел, само че считам, че сме задоволително ментално постоянни и би трябвало да се опитваме да оставаме фокусирани. 

Ако играем както довечера, ние в действителност можем да реализираме много. Много съм удовлетворен от моята кариера, моят опит може да помогне на младите играчи тук, а и като цяло в шампионата. Показвам това, което мога, и се развличам. Смятам, че е верен път българският волейбол да работи с италиански треньори, това е огромна опция за обмяна на опит. 

Надявам се, че можем да влезем в добра форма за плейофите. Играем в действителност добър волейбол и се надявам, че ще покажем най-хубавия си волейбол във финалната фаза. ”

Снимки: NVL/Startphoto.bg  

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР