Девойката кара и малък автомобил. Цвети Стоянова ходи с маратонки

...
Девойката кара и малък автомобил. Цвети Стоянова ходи с маратонки
Коментари Харесай

Е Това Ни Взе Акъла! Изчезна От Прожекторите, Но Няма Да Повярвате Как Изглежда Днес Гимнастичката Цвети Стоянова! Нови Снимки!

Девойката кара и дребен автомобил. Цвети Стоянова върви с маратонки и ризи в всекидневието си. Впечатление прави, че златното момиче е удължило доста миглите си.

Косъмчетата по клепачите са нещо, което се е трансформирало в шлагер измежду градските дами. Така те си докарват благ взор и безусловно се трансформират в неузнаваеми.

Цвети Стоянова постоянно е полагала много грижи за външния си тип. Тя не стопира да се глези с разнообразни козметични процедури и да опитва най-новите трендове в модата и грима, написа разкрития.ком

Нейни другари споделят, че момичето спортува доста. С тгова тя желае да заличи старите си рани от претърпения случай от преди две години.

Цвети Стоянова бе част от националния тим по художествена гимнастика. Ансамбълът донесе доста награди и медали на България от разнообразни интернационалните участия и надпревари.

Малко преди да отлети тима й за европейското състезание в Израел през юни 2016 година, Цвети опита да се самоубие.



Тя скочи от шестия етаж на кооперацията, в която живее баба й в квартал „ Надежда ”. Оцеляването й бе несъмнено от докторите на „ Пирогов ”, където се лекуваше, като същинско знамение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР