Девин Букър отбеляза 35 точки, a Крис Пол добави още

...
Девин Букър отбеляза 35 точки, a Крис Пол добави още
Коментари Харесай

Финикс се разправи с Филаделфия, Букър наниза 35 точки

Девин Букър означи 35 точки, a Крис Пол добави още 19 и направи 14 асистенции при победа на водача в Националната баскетболна асоциация Финикс със 114:104 против Филаделфия.

Сънс са с баланс 61-14 към този момент си осигуриха първата позиция w Западната конференция, до момента в който Сиксърс се борят с Бостън, Маями и Милуоки на изток. Малко преди края на постоянния сезон Филаделфия е наедно с Бъкс и изостава с по 0.5 мача от Хийт и дивизионния противник Селтикс.

Джоел Ембийд означи 37 точки и завоюва 15 битки за Сиксърс, които обаче прекратиха серията си от три победи в НБА. Джеймс Хардън пък прекара сложна вечер, завършвайки едвам 2/11 в стрелбата от игра. Той означи 14 точки, към които добави девет асистенции и седем битки.

Бостън се възползва от неверната стъпка на Филаделфия и надделя Минесота със 134:112. Джейсън Тейтъм вкара 34 точки за Селтикс, а Джейлън Браун добави 31 пункта и 10 битки за 24-а победа в последните 28 мача на тима.

Тимбъруулвс, за които Антъни Едуардс означи 24 точки, са с баланс 12-5 след почивката за Мача на звездите и заемат седмото място в Западната конференция. ЛА Клипърс са осми, а с четири мача пасив е тимът на Ню Орлиънс, който победи десетия ЛА Лейкърс със 116:108.

Брендън Инграм вкара 26 точки в завръщането си след изтърпяно наказване от 10 мача, а Пеликанс обърнаха дуела след закъснение от 23 пункта. Така Ню Орлиънс и Лос Анджелис остават в позиция за пряк плей-ин мач между тях.

Леброн Джеймс вкара седем тройки и записа общо 39 точки за Лейкърс, които водят с една победа пред Сан Антонио.

Втори на запад е Мемфис, следван от Голдън Стейт с четири победи пасив. Тази нощ Уориърс отстъпиха със 115:123 на Вашингтон, за който Кори Киспърт записа персонален връх за сезона с 25 точки. Той вкара 16 от тях в първата половина на мача.

Четвърти зад Голдън Стейт е тимът на Далас, който надделя Юта със 114:100 и съвсем си обезпечи домакинско преимущество в плейофите пред Джаз. Лука Дончич приключи с 32 точки за Маверикс, които водят с една победа на петия в класирането Юта.

Шарлът пък надделя със 119:110 Бруклин, с което двата тима се изравниха на осмото място в Източната конференция. Ламело Бол приключи с 33 точки, девет асистенции и седем битки за Хорнетс, а Кайри Ървинг приключи с 16 пункта за Нетс в първия си домашен мач за сезона. Кевин Дюрант вкара други 27 точки за Бруклин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР