Девин Букър е страхотен играч и индивидуалните статистики го доказват.

...
Девин Букър е страхотен играч и индивидуалните статистики го доказват.
Коментари Харесай

Девин Букър бил ядосан на Финикс заради Д'Анджело Ръсел

Девин Букър е страховит състезател и самостоятелните статистики го потвърждават. Проблемът при него е, че е част от организация, която не е направила нищо запаметяващо се в последните 10-15 години, след ерата на Стив Неш и Амари Студамайър.

Информация на авторитетния публицист Йън Бегли сочи, че Букър се е ядосал на управлението на " слънцата ", тъй като не са били направени опити за привличането на гарда Д'Анджело Ръсел. Двамата са положителни другари и Букър е считал, че евентуална договорка може да помогне на упоритостите на Финикс.. Стрелецът обаче е получил сладкодумен отговор от Сънс, а точно, че Ръсел няма да му въздейства добре отвън паркета.

Devin Booker wasn't happy with the Suns when the organization chose not to pursue D'Angelo Russell (via @IanBegley) https://t.co/siK4QQiLtT pic.twitter.com/xH5K0IkFZ6
— SNY (@SNYtv) July 10, 2020 Това се случва през лятото на предходната година, когато Финикс взимат испанеца Рики Рубио на пойнт гард позицията. Ръсел, тогава част от Бруклин, пък поема към Голдън Стейт, като част от договорката за Кевин Дюрант. Бегли споделя още, че бащата на Букър е изтощен от това да гледа по какъв начин синът му ниже " безсмислени 26 точки на мач ", единствено и единствено тимът му да загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР