Деветгодишно момиче, изчезнало по време на семейно къмпингуване в северната

...
Деветгодишно момиче, изчезнало по време на семейно къмпингуване в северната
Коментари Харесай

Откриха 9-годишно дете, изчезнало по време на къмпинг в Ню Йорк, в добро състояние

Деветгодишно момиче, изчезнало по време на фамилно къмпингуване в северната част на щата Ню Йорк, беше открито в сигурност в понеделник след двудневно търсене, съобщи The Guardian. Шарлот Сена е открита " в положително здраве " и " обвинен е арестуван " по отношение на изгубването ѝ в събота вечерта, се споделя в изказване на полицията на щата Ню Йорк. В началото управляващите не оповестяват повече детайлности.

Според щатската полиция стотици чиновници на правоохранителните органи, горски рейнджъри и други лица са претърсили част от територията на щата Ню Йорк, откакто момичето е изчезнало, до момента в който е карало колело в държавния парк " Мороу Лейк ", на към 35 благи северно от Олбани. Полицията заяви, че се притеснява, че момичето е било отвлечено. Семейството на момичето е помолило обществеността да помогне за намирането на Шарлот, в това число да даде всевъзможни препоръки на щатската полиция.

„ Просто желаеме тя да се върне в сигурност, както би направил всеки родител “, се споделя в изказването на фамилията. „ Нито един съвет не е прекомерно дребен, апелирам, обадете се, в случай че знаете каквото и да било. “

В понеделник в издирването се включиха към 400 души, с повече от 100 от предходния ден, оповестиха от щатската полиция. Сред издирващите са щатската и локалната полиция, горските рейнджъри, локалните доброволци пожарникари и някои частни групи за търсене и избавяне, оповестиха чиновници. Властите са поискали помощ и от ФБР. Кати Хочул, губернаторът на щата, съобщи в обществените мрежи, че е " извънредно признателна на полицията в Ню Йорк и всички наши сътрудници, които работиха неуморно, с цел да открият Шарлот и да подсигуряват, че тя може да се върне безвредно вкъщи при фамилията си ".

After a 48-hour-long search, Charlotte Sena has been found. Extremely grateful to, police, and all of our partners who worked tirelessly to locate Charlotte and ensure she could return home safely to her family.
— Governor Kathy Hochul (@GovKathyHochul)
До понеделник издирването обхващаше 74 километра, като огромна част от региона беше мощно залесена. Полицаите сътвориха няколко контролни пункта по криволичещите селски пътища към парка. Те спирали водачите и ги питали дали познават фамилията, дали са виждали момичето, показвайки фотография, или дали имат друга информация, която може да помогне на издирването. Освен това са предиздвикали някои водачи да отворят багажниците си. Паркът остана затворен поради издирването, а чиновниците помолиха жителите, които се появиха с вярата да оказват помощ, да стоят настрани и да оставят издирването на експертите. Федералните управляващи също по този начин издадоха краткотрайно ограничаване на полетите над парка за сигурност на въздушните интервенции на правоприлагащите органи.

Шарлот, четвъртокласничка от близкия Грийнфийлд, е карала колелото си към къмпинга в парка дружно с други деца, когато решила да повърви малко сама. Родителите ѝ се разтревожили, когато тя не се върнала след 15 минути - сподели Хочул на брифинг в неделя. Майката на момичето се обадила на 911, откакто велосипедът ѝ бил открит към 18,45 ч. в събота.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР