Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет

...
Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Британският принц Филип претърпя операция, възстановява се добре

Деветдесет и шест годишният принц Филип, брачен партньор на кралица Елизабет Втора, се възвръща задоволително бързо в болничното заведение след осъществената интервенция по промяна на тазобедрената става . Това заяви през днешния ден Бъкингамският замък, представен от информационните организации.

Филип, който носи купата херцог на Единбург, постъпи във вторник в болничното заведение "Крал Едуард VII " в Лондон, която по предписание се употребява от членовете на кралския двор. Пациентът ще остане в болничното заведение още няколко дни. "Той се усеща комфортно и е в положително въодушевление " , прибавиха от двореца.

 принц Филип

Принцът се отдръпна през август от публични прояви, като се пошегува, че не е в положение "да стои прав повече " . Той не придружи 91-годишната си брачна половинка на църковна работа предишния четвъртък заради проблеми с тазобедрената става.

 принц Филип

Филип пропусна и неделната работа за Възкресение в църквата "Свети Георги " в Уиндзор, която по традиция се посещава от кралското семейство. Внукът му принц Хари и американката Меган Маркъл ще сключат брак идващия месец точно в тази черква в западен Лондон.

 g
Членовете на кралското семейство , за които никой не приказва (а би трябвало!) 9 кралски бижута, чиито секрети са по-интересни от дворцовите интриги 9 доказателства, че да си част от Кралското семейство не е никак елементарно! 9 странни правила, които кралското семейство би трябвало да съблюдава Да си второ дете в кралско семейство 10 неща, които ще се случат, когато кралица Елизабет II почине
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР