Девет месеца съществува благодарение на подкрепата на ДПС, защото го

...
Девет месеца съществува благодарение на подкрепата на ДПС, защото го
Коментари Харесай

Пеевски: Малката бъбрива Шехерезада Христо Иванов тласка държавата към нови избори


Девет месеца съществува с помощта на поддръжката на Движение за права и свободи, тъй като го поддържа . Единственият, който се пробва да тласне страната към нови избори, е. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

По думите му Иванов живее с огромни комплекси, не му се случило да прати съпредседателя на ПП-ДБ Атанас Атанасов в пенсия в Конституционния съд и фантазията му била да сплоти Политическа партия и Демократична България дружно. Христо Иванов живее с комплекс, че водачът на обединяването е Кирил Петков. Човекът, който тласка България към избори, се споделя Христо Иванов, безапелационен бе Пеевски.

Според него пасквилът наименуван е бил написан от Христо Иванов и задачата била да се глътне страната.
 Пеевски смъква маските: Христо Иванов седял в скута му и пил мазно турско кафе Обновена
Пеевски смъква маските: Христо Иванов седял в скута му и пил мазно турско кафе

Делян Пеевски желае очна ставка с Христо Иванов дали той и олигарсите зад него желаят да завземат прокуратурата

" Моят другар Христо понечи, обърна страната на един огромен тв приемник,. За едно съм удовлетворен - за неговия Антикорупционен фонд, с който се рекетират хора. Всичко е на Христо Иванов - бипи, мипи, джипи и през тези енджиота (неправителствени организации - б.р.) рекетира страната ", отсече Делян Пеевски.

Пеевски добави, че в случай че някой се откаже да гълта страната, това към този момент било друга тематика. " Като виждам, всички танцуват по дребната бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда, и те се подвеждат. Колегите нямат огромен политически опит, само че би трябвало да се отърсят от неговите номера ", прикани Иванов съдружните сътрудници на Демократична България - Политическа партия.

На въпрос на News.bg ще се излъчат ли преговорни екипи или контактни групи за ротацията, каквито настройки се оповестиха от политическите водачи, Пеевски посочи, че няма диалози към момента за идната ротация на 6 март, поддръжката не е просто математически общ брой, само че е ясно - в случай че трите партии не поддържат болшинството в Народното събрание, не може да съществува по този метод. Д ПС постоянно е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Да забележим какво вършат останалите, само че това, което вършат не е обикновено, приключи той.
 Христо Иванов успокоява пристрастеностите
Христо Иванов успокоява пристрастеностите

Движение за права и свободи желаят да бъдат прикрит сътрудник на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР