Девет месеца съпругът й не внася нищо в семейния бюджет,

...
Девет месеца съпругът й не внася нищо в семейния бюджет,
Коментари Харесай

Кобилкина се развежда защото мъжът й бил мързел, бивало го само в леглото

Девет месеца брачният партньор й не внася нищо в фамилния бюджет, единствено сексът бил на равнище. " Продължаваме напред поотделно. След съвсем 9 години дружно взехме решение да продължим живота си поотделно. "

Това съобщи в своя фейсбук профил сексологът Наталия Кобилкина.

" Приключи нашата задача един към различен като съпрузи и продължаваме като близки другари и любящи родители на нашия прелестен наследник ", написа още тя и изясни, че в решението им нямат въздействие трети страни.

" Разводът ни към този момент е реалност. Запазваме уважението посред ни и се надяваме, че най-хубавото за
всеки един от нас следва ", в умозаключение съобщи сексоложката.
 С първия си мъж Делчо С първия си мъж Делчо
Причината за развода на съвсем 40-годишната хубавица съгласно околните й е фактът, че единствено тя устоя фамилията, а мъжът й за последните 9 месеца не внасял нищо в фамилния бюджет.

" Наталия непрестанно работи, по цяла нощ, по през целия ден, няма уикенди, няма отмора. Опитва да се раздира сред детето и непрекъснатите съвещания и групи, с които работи. Мъжът й обаче си почива на неин тил ", ядосани са близки до двойката. Те даже назовават Такис " симпатичния гръцки лентяй ". Единственото нещо, което към момента вървяло сред Такис и Наталия, бил сексът, отново съгласно хората, които най-добре ги познават.

Самата Наталия на висок глас се укорява, че макар че е съвсем на 40 години, не се е научила да готви и да се преструва.



" Предпочитам да пребивавам по този метод, тъй като другояче се появяват проблемите. Момичета, казвайте каквото мислите - и в леглото, и отвън него ", дава прелестния съвет към дамите, които съветва, Наталия. Явно и самата тя живее с това мото.

Такис и Наталия ще си поделят разноските по образованието на сина им Филип и той няма да пораства единствено с единия от родителите си. Двамата ще се редуват в развъждането му, като имат и дни, в които по през целия ден ще са с него двамата.

" Детето няма да усети неналичието ни. Ще се постараем поради него всичко да е както би трябвало ", дава обещание си Наталия.
 Кобилкина се усеща добре и сама Кобилкина се усеща добре и сама
" Всеки един мъж, с който съм имала съществени връзки, ме е научил на нещо и съм признателна на ориста, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първият ми брачен партньор. Трудно ни беше първоначално, само че той ме научи да не мърморя, а да се взема в ръце и да върша това, което най-вече обичам - логиката на психиката. Много се обичахме, само че дълго време живеехме като брат и сестра, а не като съпрузи. Химията ни изчезна. И откакто изчистихме " боклуците " от живота си, той потегли в посока " здравословно хранене ", аз започнах с консултациите. Така всеки откри ново занятие и заживя щастливо ", споделя Наталия за живота си с първия й брачен партньор, с който била в брак цели 11 години.

С днешна дата и Делчо Добрев има нова жена в живота си, а Наталия продължава сама.

" Това е мой избор. Мисля, че е най-хубавото, което направих за себе си и за Такис " , споделя Кобилкина, която на този стадий не счита да се обвързва с нов мъж, въпреки претенденти за сърцето й да има доста.

" Обичам си живота, добре ми е по този начин ", споделя през смях Наталия, подготвена постоянно за промени, изключително в персоналния си живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР