Девет дни след жестоката катастрофа, в която Георги Семерджиев уби

...
Девет дни след жестоката катастрофа, в която Георги Семерджиев уби
Коментари Харесай

Психиатри опитват да разгадаят Семерджиев, още имал амнезия и твърди, че бил отвлечен

Девет дни след жестоката злополука, в която Георги Семерджиев умъртви 2 дами, към момента няма резултат от кръвната му проба. " Искам да успокоя вашите фенове, че кръвните проби не са определящи при доказването на това закононарушение. Ние сме събрали задоволително доказателства, които убеждават съда в авторството на действието ", разяснява зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров.

Бившият футболист твърди, че не помни нищо от съдбовната нощ и не е взел участие в закононарушението. А през днешния ден Апелативният съд удостовери решението на Градския съд да остави Семерджиев в ареста. Разследващите са разпитали няколко лица, които би трябвало да разяснят дали Георги Семерджиев е бил похитен минути преди случая, както самият той твърди. 35-годишният Георги Семерджиев отхвърли да се яви пред съда, съобщи BGonAir.
" Него всеки ден го изследват и психолози, и психиатри, не се усеща душевен добре. Той още не помни нищо. Той няма спомен от случая ", сподели юристът му Мирослав Христов. Въпреки това, Семерджиев твърди, че не е управлявал джипа, който умъртви 2 дами. Той от 11 ден е заключен в килия в Следствието в София. Пред следователите Семерджиев е декларирал, че преди злополуката е бил похитен. Данни за това обаче няма. " Вчера имаше многочасови разпити на лица, които биха дали информация по отношение на изказванието на обвинено лице. Знаем имената и на доста хора, с които обвиненият е контактувал и е правил разнообразни действия ", посочи Ясен Тодоров. Според проверяващите става въпрос за други закононарушения, за които на по-късен стадий Семерджиев може да бъде упрекнат. Ако се потвърдят всички закононарушения, за които Георги Семерджиев е упрекнат, той може да лежи в пандиза 30 години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР