Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март,

...
Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март,
Коментари Харесай

Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март

Девата и рака ги чакат любовни трепети на 21 март, а какво следва на останалите представители на зодиака, вижте.

 

Овен
Не би трябвало да разчитате на цялостно взаимно схващане в връзките с обичания човек. Все още има много подводни камъни. Вероятно е да се опитате да се измъкнете от сковаващите ви рамки на фамилията.

Телец
Ако издържите инспекцията на вашите взаимоотношения, то в края на краищата се чувствате щастливи. Не са изключени дребни фамилни наслади.

Близнаци
Възможен е непредвиден отвод на препоръчаните ръка и сърце. Не се стеснявайте да се обърнете за съвет към околните си другари. Тези от вас, които работят на контракт, имат опцията да получат непрекъсната работа.

Рак
Възможна е промяна на колегата, въпреки че за вас това няма да бъде по никакъв начин леко. Действията на обкръжаващите ви хора имат непредсказуем и емоционален темперамент.

Лъв
Вероятно е нов прочут да окаже доста въздействие върху вашия светоглед. В фамилния ви живот не се набелязва излаз на друго равнище на развиване.

Дева
В любовните ви връзки се появява вяра за по-добро и религия в щастливото бъдеще. Избягвайте внезапните съждения и изявления, за които по-късно може да съжалявате.

Везни
Житейските ви проекти може да са нереални, а дейностите ви – непредсказуеми. Промените, които настъпват в живота ви могат да имат, както позитивна, по този начин и негативна багра.

Скорпион
Днес е вероятен прочувствен изблик. Целият букет от непредвидени събития и вести е кадърен да обърка даже вас.

Стрелец
Нарастват креативните ви качества, сексуалността и дарът ви да убеждавате. Благоприятно време за решаването на фамилните проблеми в съда.

Козирог
Възможен е непредвиден прелом на събитията в любовните връзки, което няма да е във ваша изгода. Постарайте се да се владеете и да не предприемате прибързани и недомислени решения.

 

Водолей
Извлечете си поучения от събитията през този ден. Големият размер работа, който се постанова да изпълнят представителите на този знак, няма да им разреши да отделят доста време за околните си хора.

Риби
Звездите поучават дефинитивно да определите избора си на сътрудник. По този въпрос напълно се доверете на интуицията си. Днес са удобни контактите с висшестоящите инстанции.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР