Девата е вторият знак на земната стихия. Представлява справедливост и

...
Девата е вторият знак на земната стихия. Представлява справедливост и
Коментари Харесай

Най-интересните факти за зодия Дева

Девата е вторият знак на земната буря. Представлява правдивост и непорочност. Хората, родени в интервала от 24 август до 22 септември, са в положение да видят цялото в елементи. Те се стремят към върхови достижения, подготвени са да учат през целия си живот. Те избират да бъдат ръководени в дейностите си от разсъдъка, а не от възприятията.

Девите обръщат доста внимание на реда. Те са естети по природа. Те обичат да вършат всичко дейно и красиво. Те могат да бъдат доста взискателни и претенциозни. Поради своята цялостна и безпощадна почтеност, те постоянно получават злобари. За да се сприятелите с Дева, би трябвало да разберете няколко обстоятелството за представителите на тази зодия.

А ето и някои от най-нтересните обстоятелства за зодия Дева:

Девите знаят по какъв начин да работят. Те са в положение да се потвърдят във всяка сфера на активност. В това им оказва помощ забележителното неизменност и трудолюбието.

Девите са доста внимателни към всичко, обвързвано с измененията в живота. Несигурността за представителите на тази зодия е неприятна. Те не знаят по какъв начин да се втурват стремително в незнайното, не обичат и надали в миналото ще го създадат.

Девите могат да разкрият всевъзможни секрети, в случай че се интересуват. Те ще отделят доста време, старания и нерви, само че ще могат да намерят отговори на своите въпроси.

Девите не обичат догатките и хипотезите. Те ненавиждат намеците. Позитивно се възприемат единствено обстоятелства и почтеност.

Девите обичат ръчния труд. Дори да им се наложи да работят в интелектуалната сфера, те ще намерят занимания, които ще им разрешат да употребяват повече от главите си.

Девите не обичат да закъсняват. Освен това те имат отрицателно отношение към тези, които не могат да дойдат на срещата в избраното време. Представителите на знака знаят по какъв начин да чакат, само че не обичат да го вършат. Когато Девата чака, тя стопира да прави нещо потребно. И това я изнервя.

Има хора, които постоянно виждат единствено положителното в другите. Девите не са такива. Първо търсят неприятното и едвам по-късно се пробват да виждат позитивното. Поради това им е мъчно да си намерят другари. Те са подозрителни към всички. Но Девите знаят по какъв начин да бъдат другари. Ако представителят на знака си е намерил другар, потвърден от години, той в никакъв случай няма да го съобщи.

Девите не обичат да се оплакват. Много представители на зодиакалния знак не споделят проблемите си даже с най-близките хора.

Девите рядко демонстрират усеща. Повишената емоционалност не е обвързвана с тях. Но в случай че представителят на знака не се усмихва на шегите ви, това не значи, че той не ви харесва. Той просто може да не вижда смисъл в проявата на страсти. Поради това Девите от време на време могат да плачат. Но това се случва, когато са изцяло сами. Те просто би трябвало да изхвърлят всички тези страсти, които се натрупват с месеци.

Девите могат да бъдат директни и безмилостно почтени. Те могат да подлагат на критика и да приказват почтено, даже в случай че просто би трябвало да съжалявате за събеседника. Те вършат това, с цел да не нараняват и нараняват. Просто Девите не знаят по какъв начин да съжаляват. Те избират да приказват за грешките ви и да дават препоръки по какъв начин да поправите всичко. Освен това техните рекомендации ще бъдат доста ефикасни и ефикасни.

Много Деви са перфекционисти. Те се пробват да вършат всичко съвършено. Същото се изисква и от хората в близост. Готови сме да подлагаме на критика грубо и най-малкия контрол.

Девите обичат да подлагат на критика. Но те не желаят да чуят рецензия по собствен адрес. Девите възприемат личните си неточности даже по-зле от грешките на хората към тях.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР