Детско колело бе задигнато от двора на къща в Пловдив.

...
Детско колело бе задигнато от двора на къща в Пловдив.
Коментари Харесай

Крадец задигна детско колело в Смирненски, камери уловиха “подвига му“

Детско колело бе отмъкнато от двора на къща в Пловдив. За наглата кражба заяви притежателят на велосипеда, който се възмущава на стореното и се надява да получи още веднъж своята движимост.

Кражбата е осъществена към 22:00 часа на 9 декември на улица „ Русе” в Христо Смирненски, оповестява той в пост във Facebook. Оказва се, че притежателят на колелото е някогашният ММА-боец и притежател на транспортна компания - Иван Запрянов.

Охранителна камера в двора на къщата е уловила подвизите на крадеца. На фрагментите ясно се вижда по какъв начин мъжът минава по улица „ Русе”, оглежда се за очевидци и се вмъква в двора на парцела. След това се насочва към задната част на къщата, където открива детското колело. Взима последното и бяга.

„ Моля, в случай че някой разпознае крадеца, да се свърже с мен. Не са доста положителни фрагментите, само че въпреки всичко има късмет. Благодаря авансово!”, написа Запрянов в профила си.

От мненията под поста излиза наяве, че единствено броени минути преди кражбата, предприемачът и фамилията му са се прибрали. Според околните на спортиста, кражбата не е била тенденциозна, а изцяло инцидентна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР