Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед-Люлин вече работи

...
Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед-Люлин вече работи
Коментари Харесай

Детският неотложен кабинет на „Софиямед“ с удължено работно време

Детският наложителен кабинет, който действа в ДКЦ „ Софиямед " -Люлин към този момент работи с удължено работно време от 8:00 до 20:00ч., всеки ден- от понеделник до неделя.

В него се обезпечава консултативна помощ при всички неотложни положения, свързани с детските заболявания от висококвалифицирани специалисти- педиатри, работещи и в Детко поделение на университетска болница „ Софиямед ".

„ Надяваме се посредством удължаването на работното време на профилирания кабинет за неотложна помощ за деца от 0 до 18г. да бъдем в помощ на родителите, изключително в сегашния летен сезон когато чревните и другите вирусни инфекции постоянно засягат децата, както и през идния есенно-зимен сезон, когато децата боледуват по- постоянно ", разясняват от екипа на Неотложния кабинет в „ Софиямед ".

В кабинета родителите могат да осъществят консултация на своето дете и когато по една или друга причина не могат да го създадат при наблюдаващия педиатър или различен експерт.

„ Благодарение на опита и здравната експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по разнообразни посоки в региона на педиатрията ", прибавят от „ Софиямед ".

Повече информация на тел. 02 465 0003 или +359895 55 5711
ДКЦ " Софиямед " -Люлин, бул. " Джавахарлал Неру " 23, Партер, Кабинет 6
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР