Детските градини и поведението на учителките и директорките в тях

...
Детските градини и поведението на учителките и директорките в тях
Коментари Харесай

Истината винаги е някъде там, ама къде: Баща нападнал директор на детска градина, тя е в болница

Детските градини и държанието на учителките и директорките в тях е болна тематика за българските родители от доста години. Знаем, че си е чиста проба шанс детето ви да попадне в заведение, в което да се усеща умерено и да не получава нервно и жестоко отношение от " леличките ". Но знаем също по този начин, че никой няма право да се държи неприятно с рожбата ни. Независимо какъв брой му е крив денят и дали детето е спазило упованията му. Все отново, с цел да избереш специалност на преподавател, би трябвало да си добре въоръжен с самообладание и да разбираш, че децата имат родители, които се тормозят за тях. 

Но да погледнем и от другата страна на монетата - има и родители, които не всеки път се отнасят с схващане към учителите на детските градини. А какъв е казусът с директорката на ДГ " Радост " в Свиленград е мъчно да определим. Само знаем, че директорката е в " Пирогов " със строшен таз. 

Бащата на едно от децата в градината, Красимир Вучков, е упрекнат, че е нападнал госпожа Хърсева. И това съгласно друга учителка в детското заведение - Златина Иванова, която твърди, че мъжът блъснал пестник на Хърсева, тя паднала и си счупила таза.



Но нали към този момент се разбрахме, че всяка обстановка има най-малко две гледни точки. Тази на Красимир е, че повода той въобще да отиде и да беседва с директорката е, че детето му е било удрано в градината от учителка. А по отношение на счупеният ѝ таз неговата истина е следната:

„ Аз бях клекнал на равнището на детето си, тя се опита да затвори вратата през крайници ми. Дърпайки вратата назад, виждам, че тя полита и пада. Чух, че споделя: „ Ей това ти е най-голямата неточност ”, споделя родителят. Той има подозрение, че счупването не е действително, тъй като видял, че дамата се изправила.

Добре е да вметнем и че бащата е подавало преди тъжби поради принуждение против детето му. Те обаче останали без отговор, комисията била открила, че в детската градина нямало нередности. 



В момента е назначена комисия, която да организира следствие и да дефинира дали е имало принуждение в детската градина, по отношение на децата. Също по този начин следва да стане ясно дали Красимир ще бъде приет за отговорен. Ако това се случи, той би следвало да получи наказване от 2 до 10 година отнемане от независимост. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР