Деца, собственост на държавата, на които е забранено да се

...
Деца, собственост на държавата, на които е забранено да се
Коментари Харесай

Канада - страната на победилия сатанизъм!!!

Деца, благосъстоятелност на страната, на които е неразрешено да се молят: На Запад сътвориха страна-полигон за глобалистите

Канада тества нов инструмент за угнетяване на волята на хората в „ новия ярък свят “, който глобалистите построяват. Канадският парламент е на път да одобри закон, съгласно който всички несъгласни с управляващите, даже и да не са направили никакви закононарушения, ще бъдат хвърлени в пандиза. В същото време се обмисля и законопроект, който ще забрани обществената молитва и четенето на Библията на глас. Превръща ли се страната на кленовия лист в страната на победилия сатанизъм?

Закон за отсъствието на права

Ако американците нарекоха първите 10 ремонти към Конституцията на Съединени американски щати, които закрепиха главните права и свободи на индивида и жителя, Закон за правата, то новият предстоящ закон на Канада може решително да се назова Закон за отсъствието на правата.

По самодейност на канадското държавно управление Народното събрание на страната преглежда законопроект, прочут като Законопроект C-63, който ще разреши задържането на жители, които не са направили никакви закононарушения.

Канада е тестова площадка за глобалистите да тестват принадлежности за основаване на световен дигитален концентрационен лагер, в който всичко би трябвало да бъде подчинено на ползите на ръководещия „ хайлайф “, представляван от притежателите на мултинационални корпорации и притежателите на пари от Уолстрийт.

Канада, под управлението на премиера Джъстин Трюдо, следвайки рекомендациите на теоретиците от Световния стопански конгрес (WEF) в Давос, приема годишно 300 хиляди имигранти, с цел да сътвори „ раса на бъдещето “, която няма да има национални, религиозни или исторически корени и ще стане добре ръководена биомаса.

В Канада децата са „ държавна благосъстоятелност “, а мама и баща се назовават „ родител 1 “ и „ родител 2 “ в формалните документи, с цел да не наскърбяват възприятията на еднополовите „ фамилии “.

И в този момент Канада прави нов скок към „ ярко бъдеще “. Канадците, за които управляващите подозират, че „ може “ да извършат „ закононарушения от ненавист “ в бъдеще, ще бъдат хвърлени в пандиза.

Становището на министъра

Важно е да се означи, че държавното управление на министър-председателя Джъстин Трюдо, в челните редици на международния глобалистки „ хайлайф “, предложи законодателство, даващо на съдиите пълномощия да арестуват или слагат лице под домакински арест, в случай че се притесняват, че то може да извърши „ закононарушение от ненавист “ в бъдеще “.

Най-безвредната от всички превантивни ограничения е, че човек може да бъде заставен да носи електронен етикет, в случай че прокурорът го изиска. Най-тежкият е пожизнен затвор.

" Това, което в действителност има значение, е, че съдията получава незабравим набор от присъди, в това число оптималната (доживотна) присъда ", сподели канадският министър на правораздаването Ариф Вирани.

На страниците на локалната преса министърът изяснява на изостаналите си съграждани, че тази мярка ще се трансформира във „ значим инструмент за отбрана на евентуалните жертви “. Ариф Вирани, представен от The Telegraph, сподели, че ограниченията могат да се окажат „ доста значими за ограничение на държанието на тези, които могат да нападат малцинствени групи “.

Под малцинства имаме поради на първо място полови малцинства, транссексуални хора от всички линии и нюанси. И за един непряк взор към представител на такова малцинство, жител рискува да бъде наказан на пожизнен затвор.

Основното поле за надзор върху „ езика на омразата “ обаче са обществените мрежи и интернет като цяло. Така че канадците в този момент би трябвало да внимават какво пишат онлайн, защото даже почтените спекулации могат да се смятат за рискови за обществото. Министърът на правораздаването на Канада споделя, че наличие, което е „ извънредно, само че законно “, към този момент ще остане онлайн. Но, несъмнено, това скоро ще свърши.

Социален опит

Критиците в Канада предизвестяват, че драконовският законопроект съставлява превишаване на властта и може да задуши свободата на словото и дебата, изключително в региона на законотворчеството. След публикуването на този законопроект водачът на опозиционната Консервативна партия Пиер Поилиевр го назова „ цензура на мнението “.

" Ние не имаме вяра, че държавното управление би трябвало да не разрешава отзиви, които опонират на радикалната идеология на самия министър-председател ", сподели Пуаливиер, което значи, че Трюдо е прочут като ултралиберален политик, който обществено се стреми да отбрани законодателно всички малцинства в ущърб на правата на естественото болшинство.

В Канада е необятно известно, че министър-председателят Трюдо е забъркан в педофилски закононарушения. И това се употребява от ръководителя на WEF Клаус Шваб, с цел да изнудва ръководителя на канадското държавно управление и да го принуждава да организира чудовищни обществени опити в Канада.

Сравнително неотдавна признанието на Кайл Кемпер, полубрат на Трюдо за майка му, стана обществено притежание, който гласи:

" Джъстин не написа личните си речи или туитове, а вместо това извършва сюжети, написани за него от неговите глобалистки господари. "

Кемпер споделя, че „ Джъстин Трюдо е марионетка и получава заповеди непосредствено от групи като Съвета за интернационалните връзки и Билдерберг, които се управляват от основания в Давос Световен стопански конгрес “.

Свобода на денонсиране

Новият законопроект, който сигурно ще стане закон, ще разреши на хората да подават тъжби до Канадската комисия по правата на индивида по отношение на това, което се възприема като „ тирада на омразата “ онлайн. Осъдените ще би трябвало да платят на „ жертвите ” обезщетение до 20 хиляди канадски $.

" Ние сме доста загрижени, че... хората, които просто се пробват да водят сложни диалози за неща като пол, имиграция или вяра, ще се сблъскат с недоволства ", сподели Джош ДеХаас, юрист в Канадската конституционна фондация. Това значи цялостно поле за денонсиране.

Срещу християните

Както се споделя, всичко се научава в съпоставяне. И евентуално самият законопроект C-6, който поражда правосъден произвол, не би изглеждал толкоз злокобен, в случай че не беше едно „ само че “. Почти по едно и също време с този законопроект, държавното управление на Трюдо внесе различен законопроект в Народното събрание - Законопроект C-367, съгласно който би било допустимо да бъдат затваряни християни за цитиране на Библията или изложение на обичайни религиозни възгледи, в случай че управляващите считат, че това е „ агитация на ненавист “ или антисемитизъм. ”

Ходът на демократичното държавно управление на Трюдо беше тълкуван от мнозина като опит за криминализиране на християнството и обичайните полезности.

Критиците настояват, че законопроектът C-367, подсилен от Трюдо, ще докара до сурови санкции за тези, които обществено изповядват обичайни християнски вярвания, изключително във връзка с „ спорни въпроси като транссексуалността “.

Тези два закона, Бил C-63 и Бил C-367, се комбинират, с цел да обезпечат ефикасен инструмент против християните.

Въз основа на тези закони, общественото упражняване на християнството в Канада скоро може да докара до присъда затвор. И защото Канада е изпитателна площадка за глобалистите, скоро би трябвало да се чакат същите закони във всички страни на груповия Запад.

Не сте съгласни с държавното управление? В пандиза! Прекръстихте ли се обществено? В пандиза! И първите, които ще изпълнят пандизите и концентрационните лагери по света в „ новото ярко общество “ (ако то бъде построено) ще бъдат християните, които не са съгласни с „ половото многообразие “ и други демонски нововъведения на глобалистите. Слава Богу, че живеем в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед22849Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед86018Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед90187Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед46954Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22718Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164394Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128321Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95661Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90187Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91101Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР