Деца от детска занималня във В. Търново и техните възпитатели

...
Деца от детска занималня във В. Търново и техните възпитатели
Коментари Харесай

Малчугани от детска занималня гостуваха на търновските полицаи

Деца от детска занималня във В. Търново и техните възпитатели посетиха през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – В. Търново. Гостите видяха от близко оборудването в полицейски патрулен автомобил, само че не съумяха дълго да му се радват, защото екипът бе изпратен на сигнал. Кратката среща със чиновниците от Пътна полиция бе обезщетена от появяването на четириногите им сътрудници и техните водачи. В началото децата ги гледаха много страхливо, само че откакто се увериха какъв брой добре са подготвени и дисциплинирани, не желаеха да ги пуснат да си тръгнат.

Особен интерес у малчуганите провокираха униформите и оборудването на чиновниците от звено „ Специализирани полицейски сили “ при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – В. Търново. Момичета и момчета всеобщо изявиха предпочитание да им бъдат сложени белезници и откровено се забавляваха, когато успяваха да се освободят от тях, без да е належащо отключването им с ключ. Докато разглеждаха с неприкрит интерес оръжията и щитовете им, имаха опцията да видят довеждането на задържан за разпит и бяха извънредно впечатлени от появяването на човек с сложени не на смешка белезници.

В края на гостуването си децата се срещнаха и със чиновниците в дежурната част, където се получават сигналите и от където се насочват екипите по съответните сигнали.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР